📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
@lenQ
On akurat nigdy nie zostanie emociotą bo nie ma się po czym chlastać
On akurat nigdy nie zostanie emociotą bo nie ma się po czym chlastać
ParanoiA paranoja, masz poważne problemy, nie panujesz nad sobą jak miewam, chuj Ci w dupe ;D
nie ujmując mu talentu... palca grzebalca to ma konkretnego. Dziewczyna pewnie podwójnie zadowolona
Sam mam w rodzinie osobe bez rak i uwierzcie mi, ze takie osoby walcza ze swoja niepelnosprawnoscia cale zycie, ciagle maja pod gorke ( panstwo Polskie nie ulatwia tego), maja w sobie tyle samozaparcia i checi do zycia, a najwazniejsze, pomimo swojego kalectwa nie uzalaja sie nad soba, tylko sie rozwijają, w wiekszosci przypadkow takie niepelnosprawne osoby potrafia wiecej od ludzi w pelni zdrowych fizycznie. Wszyscy z wyzej zamieszczonych wysmiewczych komentarzy, szczere chuj wam w dupe, niech wam upierdoli rece, zobaczymy czy bedzie wam tak wesolo.
Wtedy wam mamusia bedzie dupe podcierac.
Wtedy wam mamusia bedzie dupe podcierac.
Kolesia rozumiem jak nikt inny heh. Już dawno brakowało mi motywacji żeby coś narysować, dzięki za wrzutkę stary!
a ja dziś kurwa narzekałem na chujowatą pensje, a tu ludzie mają naprawdę pod górkę.
pieniądze wygrały.. no ja pierdolę. uczelnia powinna mu już zasponsorowac te stdia, nie z uwagi kalectwa bo tacy ludzie nie lubią litości nad nimi, ale samego faktu talentu.
podejrzewam, że nie wielu absolwentów z takim talentem ta uczelnia wypuściła ze swoich murów jak on.
podejrzewam, że nie wielu absolwentów z takim talentem ta uczelnia wypuściła ze swoich murów jak on.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów