ni z dupy ten film!
Jeżeli to prowokacja to mogę się domyślać że koleszka promuje- tedego i całe parias! To właśnie pokazuje jacy są fani w/w, którzy nic nie robią i do tego robią wszystko by wybić się na dissie!
Fani warszawki teraz możecie się pokazac, możecie dalej wrzucać cienkie filmiki to tylko NAM pomoże!
Dziękuję dobranoc!
Uwielbiam twórców teorii spiskowych ^^
"ej ty chuju, hahahahahahahaha"
Jeśli tylko cwele dawaliby piwo to byłoby tylko jedno... i to zgadnij od kogo
Tak tak, od ciebie.
Hehe, ale mu powiedziałeś.
Jeżeli to prowokacja to mogę się domyślać że koleszka promuje- tedego i całe parias! To właśnie pokazuje jacy są fani w/w, którzy nic nie robią i do tego robią wszystko by wybić się na dissie!
Fani warszawki teraz możecie się pokazac, możecie dalej wrzucać cienkie filmiki to tylko NAM pomoże!
Dziękuję dobranoc!
dla twojej i wszystkich fanów ryśka wiadomości - szanuję obydwóch za to co zrobili kiedyś, teraz są dla mnie tylko pozostałością kurzu który kiedyś spowijał rap. Tymi beefami podzielili polskę, i polaczków którzy uwielbiają pejsona, czy tdf, a prawie w ogóle nic o nich nie wiedzą. Spotkałem wielu takich ludzi, w 60% przypadków - to byli zwykli kretyni. Kiedy zapytałem o kilka albumów peji, czekałem na odpowiedź więcej niż 3-6 minut. Też do nich należysz? Do tych co kreują wizerunek hiphopu? Za taki wizerunek, to ja kurwa podziękuję.
Groszek konserwowy ma więcej polotu niż przeciętny hiphopowiec
Może jest w tym trochę prawdy, bo większość typów którzy zaczynają z rapem, robią go pod publike, banda osiedlowych kretynow, myślących o poważaniu na blokach, nawijajacych o jebaniu policji, jak to źle jest na tym ich osiedlu, zycie w biedzie, i inne gówna. Tak naprawdę większość z nich nie ma zielonego pojęcia o biedzie, itd. Z tym się zgodzę, ale nieliczni nagrywają rap, by pokazać że jednak nie jest z nim tak źle, i świat rapu nie kończy się na tej całej chujowiźnie którą pokazuje jakaś banda idiotów.
Nie będę cię nawracał, czy coś, bo to nie ma sensu.
Słuchaj sobie technożelowej muzyki, rocka, czy coś tam innego, ale nie krytykuj czegoś czego nie znasz dosadnie ;d
Nie oceniaj książki po okładce..
Ani po pozorach ;d
Jak na niego patrzę już mi się nie chce nawet śmiać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów