Prawdziwa historia Rysia P.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Chujowe!
Jeśli tylko cwele dawaliby piwo to byłoby tylko jedno... i to zgadnij od kogo
Tak tak, od ciebie.
Tak tak, od ciebie.
a ja dam piwo bo nie lubie ryszarda i zrobie na przekor arcycwelom ;D
marna prowokacja!. też rysia nie trawię, ale do chuja wacka to jest tylko teledysk z podkładem innego utworu!. ktoś mógłby się do tego przyłożyć, a nie dawać takie marne prowo.
marna szydera. Rychu kiedyś dobrze nawijał, zostawił niezły odcisk na polskim rapie. A to, że teraz robi syf to już jego sprawa.
ni z dupy ten film!
Jeżeli to prowokacja to mogę się domyślać że koleszka promuje- tedego i całe parias! To właśnie pokazuje jacy są fani w/w, którzy nic nie robią i do tego robią wszystko by wybić się na dissie!
Fani warszawki teraz możecie się pokazac, możecie dalej wrzucać cienkie filmiki to tylko NAM pomoże!
Dziękuję dobranoc!
Jeżeli to prowokacja to mogę się domyślać że koleszka promuje- tedego i całe parias! To właśnie pokazuje jacy są fani w/w, którzy nic nie robią i do tego robią wszystko by wybić się na dissie!
Fani warszawki teraz możecie się pokazac, możecie dalej wrzucać cienkie filmiki to tylko NAM pomoże!
Dziękuję dobranoc!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów