📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To jest reanimacja po afrykańsku.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
W Beninie i części w Togo wśród ludu Aja jeszcze sprzed czasów kolonizatorskich były dość popularne obrzędy ludowe mające zwalczać problemy z płodnością i problemami z oddychaniem. Jak widzimy na powyższym filmie jednocześnie prowadzona jest inchalacja kiszoną rybą przetrzymywaną w pochwie starszej matrony. Tradycyjnie musi urodzić 8 dzieci by móc dostąpić przywileju noszenia ryby w wadżajnie by się ona ukisiła i doznała mocy z tworzenia życia w macicy do leczenia chorób górnych dróg oddechowych. Dodatkowo widzimy też młodą czarnogłowę, która w życiu miała do pięciu kutasów we wszystkich otworach potrafiącą wykorzystywać magiczną moc twerkowania do napełniania jąder ruchliwym nasieniem. Nie każdy ma szansę dostąpić przywileju brania udział choćby biernego w tego typu plemiennych rytuałach - nam się udało dzięki wykupieniu dwadzieściorga dzieci do okolicznej fabryki produkującej cegły z gówna.
a ty tam kurwa chodź raz byłeś czy z internetuf zobaczyłeś ^^^^?
Wiele przeżyłem, ale ŻADNA, absolutnie żadna nie umiała tak posladkami
A znałem mistrzynie róznej maści.
Cóż - człowiek uczy sie do końca zycia
Cóż - człowiek uczy sie do końca zycia
Presty napisał/a:
Musisz zatem zakupić mistrzynię czarnej maści.
Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
my zaściankowi Polacy moglibyśmy sie tyle nauczyć od inżynierów i lekarzy, niestety żyjemy w zaściankowym ckemnogrodzie z dostępem do wody pitnej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów