Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś może widział w Decathlonie?
Niestety nie. Dostępne tylko w Go Sport
Kwas,pigułe,grzyby to jest pikuś i tyle moge powiedzieć.
Rozpisałeś obszerną formułkę na temat jagi i określiłeś swoje przypuszczenie jako "prawdopodobnie". Czyli nie znam się, ale się wypowiem.Gościu prawdopodobnie pod wpływem -Ayahuasca
Na granicy niemiec i holandii polacy prowadzili zbór/świątynie i ta mieli sale przygotowana do picia tej Aya.
Prodesjonal jak sanatorium,jakuzi,sala kinowa,full wypas.
3700€ za 3-5 dób w zależności jak cie poskłada.
Ja byłem 4 dni na opowiadanie tripa szkoda czasu bo tego nie da sie opowiedzieć.
To prawda, że faza zaczyna się od kilkugodzinnego rozwolnienia, mającego na celu oczyścić orgaznim? Tak słyszałem 😀
To prawda, że faza zaczyna się od kilkugodzinnego rozwolnienia, mającego na celu oczyścić orgaznim? Tak słyszałem 😀
I tak i nie
Masz dużo wcześniej mówione jak oczyścić ciało,mięso jeść nie można,papierosy i alko won.
Ta roślina jak wypijesz i masz zanieczyszczony organizm to sie posrasz i porzygasz.
Ja kilkanaście tyg nie jadłem mięsa i alko,papierosy,trawka wszystko stop.
Faza konkretniejsza - po rozmowie z uczestnikami już po to oceniam że 50% mieli mniej.
Zreszta dwie dziewczyny za pół roku wróciły tam i potwierdziło sie.
Nie srsły,rzygały faza w 30 mininut.
Teraz maja w Czechach sanatorium.
Na granicy niemiec i holandii polacy prowadzili zbór/świątynie i ta mieli sale przygotowana do picia tej Aya.
Ja byłem 4 dni na opowiadanie tripa szkoda czasu bo tego nie da sie opowiedzieć.
Wywaru nie miałem nigdy okazji spróbować, ale paliłem DMT. Szybko wjeżdża, szybko schodzi, za to przeżycie jest mistyczne.
spokojnie za pare wiekow do nich tez dotrze cywilizacja ironi
Szkoda, chętnie bym poczuła 🥹❤️
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów