To już nie jest brawura... To czysta głupota - żadne inne słowo nie przychodzi mi do głowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
bavarian napisał/a:
Jakby Cię było na taką stać wcale nie inaczej byś się bawił No chyba że za mało jaj masz:D
Co mu po jajach skoro nie ma za grosz wyobraźni ? Zastanów się idioto co by było gdyby ktoś stał na pasie awaryjnym np rodzina jadąca na wakacje ? Nie ma co się dziwić później, że kierowcy BMW uważani są za debili oto mamy przykład właśnie takiej osoby.
taaa, klnie na innych, a sam ciągle lewym zapieprza, ciekawe jak by chciał go ktoś wyprzedzić...
Bardziej niz jego jazda smutne jest to jak jezdza inni na tym filmie. Jedzie ciezarowka 90kmh, a taka pizda 92kmh i juz musi go koniecznie wyprzedzic - a sam manewr trwa 4min... I nie ucieknie po manewrze od razu na prawy, tylko jeszcze przez kilometr musi jechac lewym. Takim to pozabierac prawo jazdy
jak jechał w Polsce 320km/h to znaczy, że w końcu mamy dobre drogi, a to w jaki sposób zarobił na takie auto to jego sprawa i nas nie powinno obchodzić.
Jak można w ogóle porównać niemiecką i polską autostradę ? Na niemieckiej autostradzie ta prędkość by mnie nie dziwiła, ale na polskiej, która nie jest równa i dużo gorsza jakościowo to czysta głupota. Zapierdalać jest fajnie, pod warunkiem że jest bezpiecznie.
Szybkie BMW jest na Szybkie trasy, ale nie w Polsce na dwu pasmowej autostradzie gdzie trąbi na wszystkich i się wkurwia bo wyprzedzają inne pojazdy a on musi zwolnić, no i to wyprzedzanie po prawej stronie to już w ogóle widzę szczyt umiejętności
Gdybym miał taką furę, to sam bym popierdalał, ile fabryka dała. Ale ten gość już przy wyprzedzaniu grubo przegina.
A niech mu koło w jakąś dziurę wpadnie i się rozpierdoli - będziemy mieli świeży materiał na harda. Ja bym tak nie zapierdalał nawet w dojczland, 180 mi wystarczy.
tutaj mozna sie jedynie przypierdolic do tych co wleczą sie na lewym pasie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów