Szybkie BMW jest na Szybkie trasy, ale nie w Polsce na dwu pasmowej autostradzie gdzie trąbi na wszystkich i się wkurwia bo wyprzedzają inne pojazdy a on musi zwolnić, no i to wyprzedzanie po prawej stronie to już w ogóle widzę szczyt umiejętności
To wyprzedzanie z prawej to z przymusu było. Gdyby nie miał tej luki wolnej to by się rozpierdolił o któregoś TIRa. Niestety hamulce nawet w M3 mają określoną sprawność. A dohamować z 330 do 90 to na pewno w pizde dostały tarcze i okładziny.
Z resztą słychać syczenie kolesia który to pewnie siódme poty po tej mijance musiał z czoła ścierać.
@up no i właśnie dlatego nie powinien tak zapierdalać. Ja rozumiem że ma czym i go ponosi, ale skoro stać go na samochód i paliwo to mógłby się przejechać do Niemiec na porządną autostradę. A w ogóle to szybka jazda na wprost jakoś mnie nie pociąga, co jest w tym fajnego? Dla przyjemności to się jeździ po zakrętach, a nie po autostradzie.
Zamilcz gimbusie, to że Ty nie umiesz jeździć szybko to nie znaczy, że nikomu nie wolno.
To jest M3 e92, M6 e60 miało silnik V10 a tu wyraźnie słychać V8
To musi być prowokacja...
Niestety hamulce nawet w M3 mają określoną sprawność. A dohamować z 330 do 90 to na pewno w pizde dostały tarcze i okładziny.
Oczywiście na filmiku jest M5 E60. Myślę, że idiota hamulców ceramicznych nawet nie miał, bo pod koniec wogóle mu już nie hamowały...
Wiec kurwa skończta mi pierdolić jaki to ten gość nie jest zajebisty bo tak zapierdala. Oczywiście fajnie jest sobie pognać, ale trzeba mieć rozum i odpowiednie miejsce do tego
Zamilcz gimbusie, to że Ty nie umiesz jeździć szybko to nie znaczy, że nikomu nie wolno.
Skąd się tacy ludzie jak ty biorą? Z gimnazjum. Nie spinaj się tak, bo ci zwieracze puszczą. Koleś jadący tym autem, to czystej postaci debil. Ja nie mam nic przeciwko temu by się zabił, ale niech zabije tylko siebie na jakim torze. Zresztą co ja ci będę tłumaczył, zmienisz zdanie jak ci taki dureń zabije dziecko, albo żonę.
Skąd się tacy ludzie jak ty biorą? Z gimnazjum. Nie spinaj się tak, bo ci zwieracze puszczą. Koleś jadący tym autem, to czystej postaci debil. Ja nie mam nic przeciwko temu by się zabił, ale niech zabije tylko siebie na jakim torze. Zresztą co ja ci będę tłumaczył, zmienisz zdanie jak ci taki dureń zabije dziecko, albo żonę.
Słuchaj jednostrzale, pizdeczki nie powinny się wybierać na autostrady. Gimbusiarnia ma wakacje?
Słuchaj jednostrzale, pizdeczki nie powinny się wybierać na autostrady. Gimbusiarnia ma wakacje?
Kurwa, naprawdę uważasz, że na tym filmiku wszystko jest ok, normalne?
Toś mnie pojechał, że hoho. Autostrady służą szybszego przemieszczania się z punktu a do b, dlatego są to drogi bezkolizyjne(inaczej bez skrzyżowań), a nie tor wyścigowy, na którym zamyka się licznik. Nie martw się, jak skończysz gimnazjum to pojmiesz o czym piszę. Chociaż jak widzę twój poziom, to będziesz miał ciężko.
Pojedź sobie normalnie na autostrade w Polsce jedź między 150 a 200 km/h i traf na takiego debila to zobaczymy jaki jestes mądry. jak znikąd zobaczysz 5 metrów za sobą samochód, bo tak ci debile podjeżdżają, chociaż wcześniej 147 razy patrzyleś w lusterka.
Chociaż...
Zapomnialem że w gimbazjum to najwyżej skuter od rodziców mozna dosiadać albo Wigry 3 po ojcu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów