18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22
Ryzykowna Gra
Safko666 • 2017-12-15, 16:43
Zasady, sa proste, masz wytrącić przeciwnikowi papierosa z ust za pomocą paska od spodni (można też stroną ze sprzączką )

Tak jednemu z panów papieros już wypadł, ale był zdeterminowany i od razu przystąpił do następnej rundy.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~DMT 2017-12-15, 17:12 9
Aż mi się przypomniała moja była... Zawsze się zastanawiała, na chuj mi taka wielka i ciężka sprzączka w pasku, że ją wkurwia i uciska, jak chce na mnie siąść i się pokleić... Zawsze jej odpowiadałem, że nie ważne i lepiej żeby się nie dowiedziała... Miałem kiedyś załatwienia w Andrychowie i wyszło tak, że zostaliśmy na noc w hotelu, o ile to hotelem można nazwać, ale nic innego się nie dało ogarnąć. Gdzieś wieczorem stwierdziłem, że idziemy się przejść do jakiejś knajpy coś zjeść. Kolacja spoko, jakieś winko do tego, powrót na hotel i ruchanko... Taki był plan, lecz wracając, trzech cyganów postanowiło mi go zniweczyć, pytając czy mam jakiś problem. Jako człowiek kulturalny, grzecznie im odpowiedziałem, że za chwilę to oni mogą mieć problem i żeby sobie poszli w swoją stronę, zero cwaniakowania, grzeczna prośba... Niestety ich IQ nie ogarnęło i dalej upierali się przy tym, że mam jakiś problem który postanowili rozwiązać nożem... Wtedy właśnie Aśka się dowiedziała, po co mi pasek z dużą, ciężką sprzączką...
Zgłoś
s................k 2017-12-15, 17:31 17
@up a miałeś mokre majty jak się obudziłeś?
Zgłoś
~DMT 2017-12-15, 18:15 3
szyszkownik napisał/a:

@up a miałeś mokre majty jak się obudziłeś?

Nie mierz innych, swoją miarą...
Zgłoś
StaryIdiota 2017-12-15, 18:17 4
To na chuj do cyganów poszliście nocować, naprawdę nie było żadnego "hotelu", to już lepsze towarzystwo w noclegowni? Wtedy właśnie Aśka się dowiedziała, do czego tak naprawdę służy, kłamczuszku.
Zgłoś
~DMT 2017-12-15, 18:28
Staradupanakanapie, trollować, to sobie możesz młodych...
Zgłoś
petru23 2017-12-15, 21:23 2
skoro mają sobie wytrącić papierosa to czemu napierdalają się tymi paskami po brzuchu?
Zgłoś
Clarx 2017-12-16, 0:01 23
@MaszAyahuaskę, ale co było dalej?
Zdjąłeś ten pasek z dużą sprzączką i zacząłeś uprawiać homoseksualny seks z cyganami w brudnym hotelu?
Zgłoś
TB303 2017-12-16, 0:09 2
MaszAyahuaskę napisał/a:

Staradupanakanapie, trollować, to sobie możesz młodych...

Cytat:

No trzeba przyznać - staruch z Ciebie
Zgłoś
C................s 2017-12-16, 0:39 1
@petru23 dostajesz pasem w plecy, kichę, pysk, brzuch to otwierasz ryja bo boli i papieros wypada.
Zgłoś
Tafariel 2017-12-16, 8:40 16
Clarx napisał/a:

@MaszAyahuaskę, ale co było dalej?
Zdjąłeś ten pasek z dużą sprzączką i zacząłeś uprawiać homoseksualny seks z cyganami w brudnym hotelu?

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem