📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak byłem młodszy bardzo chciałem pojechać do Ameryki południowej. Ale odkąd mam tu konto plany diametralnie zmieniły kierunek.
36 sek bez klapka moc 4x
Silva w niebieskim zajebał i tak jednego fona - cel uświęca środki jeden za jeden xD
baronturbina napisał/a:
Jak byłem młodszy bardzo chciałem pojechać do Ameryki południowej. Ale odkąd mam tu konto plany diametralnie zmieniły kierunek.
To jest nas dwóch
ale mu wyjebal kopa, stopa polamana
Kto obejrzal minimum dwa razy haha fajna akcja
Szybko trzeba kopać, żeby poczuł zanim umrze od postrzału.
baronturbina napisał/a:
Bylem w Brazylii, Meksyku, Kolumbii, Wenezueli i Surinamie.Wszedzie bylo bezpiecznie, o ile jestes z lokalna dziewczyna. Jestes wtedy nietykalny
Heliar napisał/a:
Coś mi się widzi, że trochę się z nim pobawią zanim dobiją.
Odcinek drugi może być ciekawszy od pierwszej części.
Wjebał w niego dodatkową porcję ołowiu już na betonie. Raczej nie wstanie...
Zawahał się i to był błąd.
babinicz76 napisał/a:
Bylem w Brazylii, Meksyku, Kolumbii, Wenezueli i Surinamie.Wszedzie bylo bezpiecznie, o ile jestes z lokalna dziewczyna. Jestes wtedy nietykalny
Chodzi o to, że lokalna dziewczyna wie gdzie można łazić, a gdzie nie? Czy po prostu jak jest z tobą dziewczyna to cię nie napadną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów