📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co to za różnica czy pis czy po czy kod, jak głupi naród polaczków, dla których szczytem marzeń jest praca na stały etat za marne grosze albo klęczenie na kolanach u niemieckich panów, wybierze opcje polityczną która przeora ich i tak cienkie portfele, wyrucha bez wazeliny a polaczki i tak na nich zagłosują bo pińcet plus albo nienawiść do pisu, żryjcie dalej kiełbache z cebulą w waszym m3 i nie płaczcie nad swoim losem bo i tak nic nie zmienicie taka wasza mentalność biedaka
rzuraf napisał/a:
A moze miłosnik logiki?
Ale wiesz chodzi o to że na każdej demonstracji znajdziesz jakiś upośledzonych, czy to na kod czy na miesięcznicy smoleńskiej czy na marszu narodowców.
Przecież ten babsztyl powiedział prawdę! Jeśli ona jest Żydówką, wszystko sie zgadza, logiczna wypowiedz.
ps. Swoją drogą dobrze że sami sie demaskują
ps. Swoją drogą dobrze że sami sie demaskują
Cytat:
Ale wiesz chodzi o to że na każdej demonstracji znajdziesz jakiś upośledzonych, czy to na kod czy na miesięcznicy smoleńskiej czy na marszu narodowców.
Jeden był na tyle upośledzony, że brał udział w wszystkich tych marszach.
Aha i wbrew pozorom nie chodzi tu o Komorowskiego.
Sram na wszystkich jebanych polityków, bo różnią się tylko "opakowaniem".
W dupie mam kod, ale tylko dlatego, że nie wypierdolili politycznego gówna na zbity ryj, tylko pozwolili im się dołączyć.
Zresztą, cała ta część brzmi bardziej jak "spierdalaj już debilu z tą kamerą", ale sensacja jest.
Sram na wszystkich jebanych polityków, bo różnią się tylko "opakowaniem".
W dupie mam kod, ale tylko dlatego, że nie wypierdolili politycznego gówna na zbity ryj, tylko pozwolili im się dołączyć.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów