18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
🔥 Chyba dotarło - teraz popularne
0_rafiks_0 2020-10-23, 22:52 3
Zgłoś
S................r 2020-10-23, 22:54 8
HRejterzy - spoko, czasami wrzucą coś zabawnego.
Zgłoś
blokern 2020-10-23, 23:20 10
Obecnie jest mocno przejebane dostac sie do lekarza ale np jest enel-med. tam oczywiscie zeby sie ZOBACZYC z lekarzem najpierw trzeba odbyc teleporade - 150 zł i na teleporadzie dowiesz sie czy Cie przyjma na wizyte w placowce za kolejne 150 zł

Żyje w kraju absurdów.
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2020-10-24, 0:42
blokern napisał/a:

Obecnie jest mocno przejebane dostac sie do lekarza ale np jest enel-med. tam oczywiscie zeby sie ZOBACZYC z lekarzem najpierw trzeba odbyc teleporade - 150 zł i na teleporadzie dowiesz sie czy Cie przyjma na wizyte w placowce za kolejne 150 zł

mi firma oplaca luxmed i normalnie przyjmuja.
Zgłoś
Zygmundo 2020-10-24, 5:27
Ha ha ha
jakie to jest śmieszne!
Zgłoś
Gamonn1 2020-10-24, 6:39 4
HRejterzy ok. Ale to jest niby Sadistic, a nie Kwejk czy JZDZ.
Zgłoś
pro_avenger 2020-10-24, 7:31 11
Pasuje to tak jak kurtka Giertycha kaczynskiemu

Zgłoś
badrass 2020-10-24, 7:34
blokern napisał/a:

Co Ty pitolisz za głupoty?
Też należę do enel-medu i wczoraj miałem e-poradę, w poniedziałek RTG i wizyta u lekarza. I ani złotówki nie płacę, płaci firma.
Zgłoś
htp 2020-10-24, 15:19
badrass napisał/a:

Co Ty pitolisz za głupoty?
Też należę do enel-medu i wczoraj miałem e-poradę, w poniedziałek RTG i wizyta u lekarza. I ani złotówki nie płacę, płaci firma.

I płaci mniej, niż wynosi składka zdrowotna
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów