18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Rzetelność mediów
QML • 2013-08-22, 13:01
Nasz polski Remi Gaillard tym razem na poważnie podsumowuje ostatnie wydarzenia w mediach.

"Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu."
Zgłoś
Mardog 2013-08-22, 13:17 17
Nie porównuj gówna do czekolady...
Zgłoś
Costa 2013-08-22, 13:23 89
Znajomy mojego ojca był wtedy na tej plaży. Kibiców w koszulkach Ruchu było może max 10. Meksykanie zaczepiali polki (czyt. zdejmowali ramiączka, łapali za tyłki etc), a że kibicom się to nie podobało, to im spuścili wpierdol i tyle. Żaden z kibiców Ruchu tego nie zaczynał... Dodatkowo meksykanie mieli maczety i napierdalali się szyjkami od butelek
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-08-22, 13:25 9
Polski Rémi?
Niestety, nie.
Rémi ma talent... I świetnego adwokata

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
maciek55 2013-08-22, 13:33
Mardog napisał/a:

Nie porównuj gówna do czekolady...

W twoim przypadku nie byłoby nawet sensu do gówna przyrównywać
Zgłoś
qsioneq 2013-08-22, 13:52 3
piwo tylko i wylacznie za koszulke
Zgłoś
hujos 2013-08-22, 13:53 4
Cytat:

Znajomy mojego ojca był wtedy na tej plaży. Kibiców w koszulkach Ruchu było może max 10. Meksykanie zaczepiali polki (czyt. zdejmowali ramiączka, łapali za tyłki etc), a że kibicom się to nie podobało, to im spuścili wpie**ol i tyle. Żaden z kibiców Ruchu tego nie zaczynał... Dodatkowo meksykanie mieli maczety i napie**alali się szyjkami od butelek

To czemu się nie zgłosił w charakterze świadka? Może by coś wniósł do sprawy i tolerancyjni obrońcy meksów by zamknęli mordy. Tak tylko dodam, że Meksykanie w A. Północnej są jak Cyganie u nas

- Podobno nosisz dwa miecze... jeden na ludzi, jeden na lewaków.

- Oba są na lewaków.
Zgłoś
Lucky_Luke 2013-08-22, 14:06 2
Kurwa no nie ... Broni cyganów !
Zgłoś
haras1991 2013-08-22, 14:27 1
Może i "hameryki" nie odkrył ale przynajmniej coś robi i może z tych jego subskrybentów ktoś to obejrzy, coś do niego trafi i zmieni się jego myślenie.
Zgłoś
POW667 2013-08-22, 16:02 2
Cytat:

Nasz polski Remi Gaillard

Tylko, że oryginał robi to od czego zaczynał. Polskie internetowe gwiazdki łapią się wszystkiego na raz, od robienia sobie jaj na ulicy, przez recenzowanie gier/filmów po komentarze społeczne/polityczne, czego przykładem jest pan na filmiku. Robienie masówki, byle było więcej subskrypcji..
Zgłoś
thewhitestar 2013-08-22, 16:17 2
Jaki polski Remi Gaillard?
To Remi jest francuskim Wardęgą!
Zgłoś
Mardog 2013-08-22, 16:19
maciek55 napisał/a:

W twoim przypadku nie byłoby nawet sensu do gówna przyrównywać

Serio masz 25 lat? Bo strasznie tępy się wydajesz
Zgłoś
kalosz90 2013-08-22, 16:19 2
POW667 napisał/a:

Tylko, że oryginał robi to od czego zaczynał. Polskie internetowe gwiazdki łapią się wszystkiego na raz, od robienia sobie jaj na ulicy, przez recenzowanie gier/filmów po komentarze społeczne/polityczne, czego przykładem jest pan na filmiku. Robienie masówki, byle było więcej subskrypcji..

A może wiedząc, że ma jakiś dam krąg odbiorców przekazuje im coś, co uważa za warte przekazania? Ale zawsze znajdzie się taki zjeb, któremu nie pasuje, pewnie kurwa z zazdrości, że ten człowiek wychodzi z domu.
Zgłoś
pi73rmaster 2013-08-22, 16:23
sorry, ale on brzmi jak jakiś retard
i tak od akcji z cyckami jakoś osrałem temat
Zgłoś
djFiloo 2013-08-22, 16:26
ale niemki są brzydkie..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów