Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.Nie porównuj gówna do czekolady...
W twoim przypadku nie byłoby nawet sensu do gówna przyrównywać
Znajomy mojego ojca był wtedy na tej plaży. Kibiców w koszulkach Ruchu było może max 10. Meksykanie zaczepiali polki (czyt. zdejmowali ramiączka, łapali za tyłki etc), a że kibicom się to nie podobało, to im spuścili wpie**ol i tyle. Żaden z kibiców Ruchu tego nie zaczynał... Dodatkowo meksykanie mieli maczety i napie**alali się szyjkami od butelek
To czemu się nie zgłosił w charakterze świadka? Może by coś wniósł do sprawy i tolerancyjni obrońcy meksów by zamknęli mordy. Tak tylko dodam, że Meksykanie w A. Północnej są jak Cyganie u nas
Tylko, że oryginał robi to od czego zaczynał. Polskie internetowe gwiazdki łapią się wszystkiego na raz, od robienia sobie jaj na ulicy, przez recenzowanie gier/filmów po komentarze społeczne/polityczne, czego przykładem jest pan na filmiku. Robienie masówki, byle było więcej subskrypcji..
To Remi jest francuskim Wardęgą!
W twoim przypadku nie byłoby nawet sensu do gówna przyrównywać
Serio masz 25 lat? Bo strasznie tępy się wydajesz
Tylko, że oryginał robi to od czego zaczynał. Polskie internetowe gwiazdki łapią się wszystkiego na raz, od robienia sobie jaj na ulicy, przez recenzowanie gier/filmów po komentarze społeczne/polityczne, czego przykładem jest pan na filmiku. Robienie masówki, byle było więcej subskrypcji..
A może wiedząc, że ma jakiś dam krąg odbiorców przekazuje im coś, co uważa za warte przekazania? Ale zawsze znajdzie się taki zjeb, któremu nie pasuje, pewnie kurwa z zazdrości, że ten człowiek wychodzi z domu.
i tak od akcji z cyckami jakoś osrałem temat
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów