18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
p................a 2016-07-19, 16:55
Tematyka wołyńska jest już niemodna. Teraz jest zakazana pod karą zostania wrogiem ludu pięćsetplusującego i całego lepszego sortu.
Zgłoś
simoni 2016-07-19, 17:15 1
Jakby ktoś bronił biednych potomków upa i bandery (celowo z małej) to zapraszam do zapoznania się ze stroną:

dziennik.artystyczny-margines.pl/zestawienie-362-metod-tortur-stosowan...

Widnieje tam zestawienie 362 metod tortur, chodź dla mnie to bardziej metody ludobójstwa, są też obrazki
Zgłoś
~KIERR3 2016-07-19, 17:46
Za Irytującego zawsze piwko

Meine Ehre heißt Treue
Zgłoś
parolpl 2016-07-19, 21:26
@Simoni
Jakby jeszcze ze sto było, to dla każdego posła po jednym by się znalazło
(ale widać, że są one prymitywne, bez większego przygotowania, czyli tyle ile tępy ukrainiec potrafił wymyślić)
Zgłoś
Dymekx 2016-07-21, 0:20
@pietras_ja no i czego ty tu oczekujesz, że będziemy pierdolić o polityce bo ci źle? Nikt humoru psuć sobie nie chce, sio panie, sio.
Zgłoś
Black-Sheep 2016-07-22, 20:52
Spodziewałem się jakiegoś biedanarodowego podludzizmu twierdzącego że Polacy to nic im nie zrobili a ukraińcy to zwierzęta, ale filmik jest zaskakująco obiektywny jak na produkcję polską, leci piwko.

Koniec tego dobrego, kuce.

Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Zgłoś
szogunek 2016-07-28, 21:00
od tego filmu przestaje uzywac zwrotu kozak, zastapie go Polskim(wiem przymiotnik) zwrotem czyli bandyta
Zgłoś
maveric666 2016-08-06, 18:53
Oby ten kurewski naród był przeklęty na wieki
Zgłoś
stowa6 2016-08-07, 21:03
Polecam przeczytać komiks ( Smert Lachom ) Roberta Zaręby.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów