Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Świnie to naprawdę brudne, głupie i godne pożałowania stworzenia.
Kiedy byłem na wsi to byłem świadkiem jak mój kolega wykastrował starego wieprza po czym rzucił mu jego jaja, ktore on zjadł z ochotą, dlatego nie warto się litować nad tymi warchlakami.
Poza tym jestem ortodoksyjnym żydem i uważam, świńskie mięso za nieczyste. Shalom
Może najwyższa pora uświadomić wam, bo na przykład nikt nie miał ochoty wcześniej tego zrobić - takie coś jest złe. Zastanówcie się nad sobą , można się popisywać ale trochę moralności mieć wypada.
Tak dla spokoju, mięso jem i nie mam nic przeciwko rzeźnią czy ubojnią, ale na Boga, nie w taki sposób !
Zajebiste dawno się tak nie uśmiałem jak oglądając ten filmik.
Świnie to naprawdę brudne, głupie i godne pożałowania stworzenia.
Kiedy byłem na wsi to byłem świadkiem jak mój kolega wykastrował starego wieprza po czym rzucił mu jego jaja, ktore on zjadł z ochotą, dlatego nie warto się litować nad tymi warchlakami.
Poza tym jestem ortodoksyjnym żydem i uważam, świńskie mięso za nieczyste. Shalom
To jest niewiarygodne jacy imbecyle, zwyrodnialcy i zwyczajne śmieci chodzą po tej ziemi. Tak czytając twój "komentarz" doszedłem do wniosku że takie zwierzęta jak świnie żyją chyba również po to, by takie gówno jak ty mogło poczuć się od kogoś lepsze. Tak więc poczuj się lepszy od tej świni, która tak jak ty: nie rozumie, nie wie, jest głupia i bezbronna (ty jesteś bezbronny wobec swojej degeneracji, te świnie i prosiaki wobec takich dewiantów jak ty). "Nie warto" wykolejeńcu to litować się nad tobą, bo tobie z tym skrzywieniem jest zwyczajnie dobrze. Zapewne również dlatego tak świetnie ogląda się filmy typu "brudny Harry". Po prostu oglądać jak zabijany jest zwyrodnialec to czysta frajda - oglądanie męczarni i okrutnej śmierci bezbronnych zwierząt budzi u choć w miarę normalnych ludzi najgorsze uczucia.
p.s. dzięki takim zerom jak ty taki przeciętniak jak ja czuje się jak kurwa król wszystkich cnót i zalet. Dzięki.
Błagam ludzie (zwrot do wszystkich wyżej) nie ma to jak personifikować świnie, to zwierze a ludzie zawsze zabijali zwierzęta, w dzisiejszych czasach emopedałow i wszechobecnej automatyzacji wyszło to z mody ponieważ mała garstka ludzi się tym zajmuje, ale było jest i będzie tak samo, a skoro tak Wam szkoda świń to kupcie sobie żywa i hodujcie, to zwierze hodowlane żyje po to żeby jakaś Waszym zdaniem "skurwysyńska kurwa" zeżarła ją później. Pierdolenie, może są to pojeby bo się odstresowują na zwierzętach ale to zwierzęta równie dobrze możesz się nad dżdżownicą poznęcać i być takim samym skurwysynem. Śmiać mi się chcę jak widzę posty "Skurwysyństwo..." itp dobrze kurwa przynajmniej dbają żeby Ci jebany turas miał co do kebaba włożyć. I jeszcze ta miara "skurwysyństwa" im większe i bardziej sfitaśne kurwa zwierzątko tym większym skurwielem jesteś, dobrze kurwa dodajcie mnie do listy, ja przynajmniej przetrwam.
Pozdrawiam.
Jelopie pierdolony, wyjezdzasz z jakimis teoriami o personifikacji zwierzat. Swojego psa, kota, czy cokolwiek tam ci sie po domu peta, tez bys ujezdzal jakby noge mialo zlamana, czy mialbys dosc jaj, aby zaprowadzic do uspienia? Takie zwierze sie jak najszybciej zabija. Poza tym mieso jakiegokolwiek zwierzaka, ktore moze sie przemieszczac jest smaczniejsze.
A to co widzialem na tym filmie to zwyczajne skurwysynstwo i znecanie sie na zwierzetami.
Ja to ci życzę z całego serca żeby wpadło ci do domu tak z 15 dresików i naje*ało ci "Just For Fun" to zobaczysz jakie to fajne. Aby zabijać zwierzęta z Honorem i szacunkiem że coś one nam dają nie trzeba więcej pieniędzy, tylko mózgu zamiast tego waszego pier*olonego styropianu... Wk***ia to takie gadanie, że o jeju ale lejecie przecież to zwierzęta... A gdyby nagle łańcuch pokarmowy się odwrócił i taka świnia katowała by ciebie? Jak byś prosił? Zwierze nie jest gorszę dla tego że go nie rozumiesz... Zapewne masz 11 lat i nie obchodzi cię co się dzieje na świecie byle były papieroski i mamusia która wszystko przygotuje...
Błagam ludzie (zwrot do wszystkich wyżej) nie ma to jak personifikować świnie, to zwierze a ludzie zawsze zabijali zwierzęta, w dzisiejszych czasach emopedałow i wszechobecnej automatyzacji wyszło to z mody ponieważ mała garstka ludzi się tym zajmuje, ale było jest i będzie tak samo, a skoro tak Wam szkoda świń to kupcie sobie żywa i hodujcie, to zwierze hodowlane żyje po to żeby jakaś Waszym zdaniem "skurwysyńska kurwa" zeżarła ją później. Pierdolenie, może są to pojeby bo się odstresowują na zwierzętach ale to zwierzęta równie dobrze możesz się nad dżdżownicą poznęcać i być takim samym skurwysynem. Śmiać mi się chcę jak widzę posty "Skurwysyństwo..." itp dobrze kurwa przynajmniej dbają żeby Ci jebany turas miał co do kebaba włożyć. I jeszcze ta miara "skurwysyństwa" im większe i bardziej sfitaśne kurwa zwierzątko tym większym skurwielem jesteś, dobrze kurwa dodajcie mnie do listy, ja przynajmniej przetrwam.
Pozdrawiam.
co ty w ogole pierdolisz czlowieku? nad toba moze sie tak kurwa poznecamy, ja tam nie protestuje zeby zamykali rzeznie itp. bo sam mieso wpierdalam ale kurwa chodzi o to, ze skoro wszyscy wpierdalamy kielbase to chociaz miejmy ta swiadomosc ze zwierze dzieki któremu ta kielbasie wpieprzamy, umarło bezboleśnie i żylo bezstresowo kurwa, chodzi tylko i wyłącznie o to, świnia dżdżownica jeden chuj, wszystko ma uczucia GAMONIU...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów