Oczywiście ty jako naczelnik OSP Kraśnik wiesz najlepiej jak to jest się naoglądać trupów ?
do Krasnika jezdzilem tylko odwiedzac Twoja matke...
no ale nie trzeba byc strazakiem by sobie wyobrazic sam widok takiego wypadku. Bedac mezem i ojcem - nie bylbym w stanie jechac do takiego wypadku gdzie zginela cala rodzina i ogladac kilku letnie dzieci... nie wspominajac juz o makabrycznych widokach :/
Mięsko to każdy by chciał jeść lecz gdyby człowiek miał powrócić do czasów, gdy musi sam je zdobyć (głównie upolować) to zapewne połowa ludzkości wymarłaby z pizdowatości.
nie jem miesa od 10 lat ale ciebie bym zajebal jednym strzalem powiem wiecej za 3 lata jak sam nie upolujesz to nie bedzie w sklepie wiec jeszcze zdazysz sie wykazac jaki jestes zabijaka bede plakal do rozpuchu ze smiechu jak odetna swinie od koryta a zbliza sie ten dzien wielkimi krokami
taka ciekawostka z dokumentu Davida attenborough „nasza planeta"
nie jem miesa od 10 lat ale ciebie bym zaj***l jednym strzalem powiem wiecej za 3 lata jak sam nie upolujesz to nie bedzie w sklepie wiec jeszcze zdazysz sie wykazac jaki jestes zabijaka bede plakal do rozpuchu ze smiechu jak odetna swinie od koryta a zbliza sie ten dzien wielkimi krokami
Kolego, wytłumacz mi proszę, w którym miejscu napisałem, iż jestem wg ciebie cyt." jaki jesteś zabijaka". Nie toleruję marnotrawstwa i nadmiernego powodowania cierpienia u zwierząt. Sam jem mięso, bo chce, lubię i potrzebuję. A ty jak jesteś taki twardy, że potrafisz zabić ludzi jednym strzałem polecam zacząć od siebie. Przynajmniej zrobisz pożytek społeczeństwu. PS. też jestem za tym, żeby ścierwa z tfu pisu dosięgła kara która nadeszłaby wraz z upadkiem tego nierządu lecz póki Polacy sami nie wezmą spraw w swoje ręce, dopóty jedyną zmianą będą kolejne "świnie przy korycie".
Wegozjeby mogą pierdolic o zaletach jedzenie trawy ale to są bzdury i kłamstwa.
Mięso jest jednym z głównych źródeł białka bez którego człowiek nie funkcjonuje.
W żadnych produktach poza chudym mięsem nie ma tyle białka. Indyk, królik, tuńczyk, wołowina. Niezastąpione.
Bez mięsa człowiek po prostu zdechnie.
Oglądałem kiedyś ciekawy program naukowy. No i tam uczeni dowiedli, że żeśmy zaczęli szybciej ewoluować jako człowiekowate (hominidy) , jak zaczęliśmy szamać mięcho - wtedy nam się mózgi zaczęły szybciej rozwijać ( mózg jest najbardziej " żarłocznym " organem ). Nie chodzi też o to, żeby jeść go za dużo ( dny moczanowe) i za tłusto ( problemy z trawieniem). Ale w mięsie jest najłatwiej przyswajalne żelazo i kolagen. Pewnie wegefani będą mnie obsobaczać, że mięso to morderstwo itp. No cóż, przyroda jest okrutna ( patrz film z kitkiem wszamanym przez węża - wąż też istota i musi jeść), a my jesteśmy jej częścią, czy nam się to podoba, czy nie. Nasi przodkowie nie jedli tylko jagódek i grzybków, ale lubili sobie wtrząchnąć mamuta czy innego tura . Nawet jak już były kultury rolnicze to hodowali zwierzęta na mięso i skóry.
No dobra. Zesrałem się i idę po papier.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów