Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stary punk zawsze ok
Pewnie. Zawsze prawdziwy, bez poprawności politycznej
Ogólnie każdy, kto je mięso i się tym szczególnie jakoś szczyci, to dla mnie zwykla k***a bez empatii i taki człowiek to chwast.
Tak jadam mięso, ale gdy np. zamawiam w knajpie jakiegoś steka itp, to powoduje to we mnie uczucie wstydu. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się przejść na wegetarianizm.
I nie mięso nie jest podstawowym składnikiem ludzkiej diety. poza tym, coraz więcej produktów roślinnych istnieje na rynku o smaku przypominającym prawdziwe mięso.
Na przykładzie kolegi widać wyraźnie, że dopalacze można przedawkować i dobrze, że są nielegalne
Wpierdalali by szczaw i kompot z mirabelek ludzie jak karaluchy zniosą dużo.
Racja! Masz przykład na niektórych filmikach że i gówno człowiek zje.
Mięso przez większość historii ludzkości było jedynie dodatkiem a nie stałym punktem w jadłospisie. Właściwie to przeciętni ludzie widzieli je raczej od święta patrząc kilka setek lat wstecz. A teraz mięsko dostępne od ręki, nie trzeba nawet specjalnie w kolejkach stać. Spora część społeczeństwa nawet nie wie jak wygląda(ło) świniobicie. I te świeżynki... kaszanki... kurwa, zgłodniałem.
W Polsce w sredniowieczu Szlachta jadla wielokrotnie wiecej miesa niz jemy obecnie. Dzieki tej kulturze jestesmy najsilniejszymi ludzmi na Ziemi. A ty wpierdalaj paprochy zeby zawrocic ewolucje.. a nie ewolucja juz o to zadbala i pizdom ktore nie jedzom miesa odbiera zdolnosc rozmnazania.
Oczywiście ty jako naczelnik OSP Kraśnik wiesz najlepiej jak to jest się naoglądać trupów ?
Kurwa cieciu pierdolony, jakie masz pojęcie o OSP? Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak KSRG? Nie jestem strażakiem zawodowym, W OSP mało też już działam, ale kiedyś jeździło się do wypadków tych śmiertelnych również. Więc?
Mięsko to każdy by chciał jeść lecz gdyby człowiek miał powrócić do czasów, gdy musi sam je zdobyć (głównie upolować) to zapewne połowa ludzkości wymarłaby z pizdowatości.
Pierdolisz synek, kiedyś żarli mięso bo mieli za mało rozumu by uprawiać warzywa i owoce, polowanie to prymitywizm chociaż sam jem mięso to myśle ze spokojnie bez niego można się obejść jednak poziom świadomości w społeczeństwie jest troszkę za niski by pewne kwestie zrozumieć. Jesteśmy dużo bardziej inteligentni niż byliśmy za czasów kamienia. Przemoc to najniższy poziom inteligencji ale co Ty możesz o tym wiedzieć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów