Pod warunkiem, że to będą mirabelki które spadły na ziemię, bo zrywając je z drzewa, sprawia im się ból.
Byśmy sie żywili zjebami i wyborcami pisu
A to mięsko jest ze zwierzątek?! No, nie pierdol!
W markecie zafoliowane,albo w kebabie,jakie zwierzęta.
Wpie**alali by szczaw i kompot z mirabelek ludzie jak karaluchy zniosą dużo.
zwłaszcza w zimie
Mięsko to każdy by chciał jeść lecz gdyby człowiek miał powrócić do czasów, gdy musi sam je zdobyć (głównie upolować) to zapewne połowa ludzkości wymarłaby z pizdowatości.
Weganin to staro indiańskie słowo oznacza chujowy myśliwy
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettWegozjeby mogą pierdolic o zaletach jedzenie trawy ale to są bzdury i kłamstwa.
Mięso jest jednym z głównych źródeł białka bez którego człowiek nie funkcjonuje.
W żadnych produktach poza chudym mięsem nie ma tyle białka. Indyk, królik, tuńczyk, wołowina. Niezastąpione.
Bez mięsa człowiek po prostu zdechnie.
I nie mięso nie jest podstawowym składnikiem ludzkiej diety. poza tym, coraz więcej produktów roślinnych istnieje na rynku o smaku przypominającym prawdziwe mięso.
Ogólnie każdy, kto je mięso i się tym szczególnie jakoś szczyci, to dla mnie zwykla kurwa bez empatii i taki człowiek to chwast.
Tak jadam mięso, ale gdy np. zamawiam w knajpie jakiegoś steka itp, to powoduje to we mnie uczucie wstydu. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się przejść na wegetarianizm.
I nie mięso nie jest podstawowym składnikiem ludzkiej diety. poza tym, coraz więcej produktów roślinnych istnieje na rynku o smaku przypominającym prawdziwe mięso.
Nie no spoko i tysiące hektarów amazonki znowu zostanie wyjebane pod uprawy soji, kukurydzy i palm olejowych. Wam to kompletnie odjebało. Chcesz być prawdziwym wege to wpieprzaj powietrze i popijaj wodą. Człowiek współczesny potrzebuje zbilansowanej diety, mięsa, nabiału, warzyw i owoców.
Mięso przez większość historii ludzkości było jedynie dodatkiem a nie stałym punktem w jadłospisie. Właściwie to przeciętni ludzie widzieli je raczej od święta patrząc kilka setek lat wstecz. A teraz mięsko dostępne od ręki, nie trzeba nawet specjalnie w kolejkach stać. Spora część społeczeństwa nawet nie wie jak wygląda(ło) świniobicie. I te świeżynki... kaszanki... kurwa, zgłodniałem.
No i pierdolisz głupoty nieziemskie. Mięso przestało być podstawowym źródłem pożywienia tylko na parę tysiącleci od rozwoju rolnictwa po czasy "współczesne" (a i to w niepełnym zakresie bo po dziś dzień są ludy nomadzki, pasterskie, zbierackie, łowieckie, generalnie nie prowadzące osiadłego trybu życia niezbędnego do uprawy roli). A teraz mam ci przypomnieć ile czasu istnieje nasz gatunek? Niektórym się chyba dalej roi biblijna brednia o świecie mającym 6 tysięcy lat!
Ogólnie każdy, kto je mięso i się tym szczególnie jakoś szczyci, to dla mnie zwykla kurwa bez empatii i taki człowiek to chwast.
Tak jadam mięso, ale gdy np. zamawiam w knajpie jakiegoś steka itp, to powoduje to we mnie uczucie wstydu. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się przejść na wegetarianizm.
Wpierdalaj więcej tego gówna z soi, aż ci od tych fitoestrogenów cipa wyrośnie. Chociaż już chyba coś się podziało, inaczej byś tego nie napisał.