📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widać że specjalnie celuje w szyję żeby zabić. Taki osobnik do utylizacji...
Pierwszego pewnie też załatwił na amen. Ten drugi to wyjątkowo bez instynktu przeżycia.
Jadąc tam w celach turystycznych trzeba wziąć ze sobą bezpieczny strój
@up to będzie ciekawy materiał z oponowaniem
Nie samą piłką nożną tam żyją.
Widać że z gościa ucieka życie bo już na filmiku zaczął się fragmentować
Po tym jak operuje tym nożem w rękach to rzeczywiście jedna z 2 opcji: rzeźnik, albo zawodowy sicario
W 0:23 mógł uciec ale wybrał śmierć.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Eee tam, szkoda przepłacać. Wystarczy że założysz to na siebie to wtedy nikt się do Ciebie nie zbliży
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów