📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Milionowa próba udana. Tak się bawią dzieci bogatych rodziców! Subskrybujcie ich i nabijajcie im jeszcze więcej kasy.
Nie włączajcie. Chujowe, i nabijacie im kasę z wyświetleń. Pierdolone tępe kurwy hamerykańskie.
W Dupaju rzuca się gównem
Ale wam dupa puchnie, że ktoś robi coś ciekawszego i jeszcze na tym zarabia
na chuj to wrzucasz ty murzynska spierdolino, chuj mnie obchodza te bananowe spierdolone dzieci, powinni banowac za to a nie na glowna dawac, no chyba ze wy sie spuszczacie tym ze jakis cwel rzuca sobie jakiems spierdolonym krazkiem i drze ryja jak by go jebali w dupe, tak wiem dla was taka atrakcja to zyciowa szansa, jak dla kazdej lewackiej spierdoliny
prawda napisał/a:
na chuj to wrzucasz ty murzynska spierdolino, chuj mnie obchodza te bananowe spierdolone dzieci, powinni banowac za to a nie na glowna dawac, no chyba ze wy sie spuszczacie tym ze jakis cwel rzuca sobie jakiems spierdolonym krazkiem i drze ryja jak by go jebali w dupe, tak wiem dla was taka atrakcja to zyciowa szansa, jak dla kazdej lewackiej spierdoliny
prawda napisał/a:
To że ciebie to chuj obchodzi nie znaczy,że innych nie
i jeszcze tekst o lewackiej spierdolinie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów