Taki nowy sport.Attleboro, Massachusetts.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Taki nowy sport.Attleboro, Massachusetts.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BokuHaOmaeNoHahaNakaNiDa napisał/a:
Na filmie w komentarzu mówią, że gościu ją wyjął z samochodu i jebnął o ziemię, bo mu wjechała w dupsko. Gdzie tu masz rzucanie się z łapami?
2 sekunda zaraz po przejeździe samochodu. "Kobieta wyskakująca z łapami do mężczyzny traci miano kobiety", dodam że powinna również tracić tło rasowe. Gdyby (przy sporej pomocy opaczności) to facet skończyłby na ziemi, to wszyscy by się z tego nabijaki. Szmata dostała zasłużone bęcki, może wyciągnie z tego jakieś wnioski, choć sądząc po tym jak robi z siebie (oczywiście) ofiarę, szanse widzę raczej marne. :/
Pizda myślała ze prawa kobiet są silniejsze, w końcu trafiła na małpę która ma w dupie jej jebane prawa. Teraz się zasłania kamerą ubrana w futrzaki tępa szmata. Ostatnio się takich namnożyło w chuj
Wyrównał jej prawa do odpowiedniego poziomu.
Nie wiem w końcu kto miał rację . Sadzę że opona i nafta po równo rozstrzygnie spór na korzyść ogółu.
Bul_od_bytu napisał/a:
Rzucił małpą jak szmatą, ale to chyba tylko na chwilę ją oszołomiło. Żywotne to jak ghule z Fallouta
Ofiara jest biała
nypost.com/2025/01/06/us-news/minor-fender-bender-turns-into-wwe-style...
[ Dodano 2025-01-08, 07:14 ]
@GeorgeHarvey1:
@the_bill: Dzięki za sprostowanie. Tytuł powinien zatem brzmieć "Rzut zmywarką"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów