Taki nowy sport.Attleboro, Massachusetts.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Taki nowy sport.Attleboro, Massachusetts.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko baba tak potrafi... ech, nawet wyszkolony amerykański milicjant wie, że nie ma szans z takim zwierzęciem, więc od razu strzela.
Brakuj mi tu jeszcze tekstu "ale już nie będzie bo nie żyje" . Nie lubię małp.
Co trzeba mieć we łbie będąc 50kg kobietą wzrostu srającego psa by rzucać się z łapami do bitki na dwu metrowego nigra ?
Co za zjebane społeczeństwo. Koleś jebnął laską o beton na głowę jak workiem ziemniaków. Pierwsza reakcja zamiast 'Call the police" to jest "Please look away".
Kurisu napisał/a:
Co za zjebane społeczeństwo. Koleś jebnął laską o beton na głowę jak workiem ziemniaków. Pierwsza reakcja zamiast 'Call the police" to jest "Please look away".
Sami się eliminują, po co przeszkadzać
"Please don't look. Please look away!"
Bez sensu. Gówniak już nie takie rzeczy oglądał na Sadolu.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Co trzeba mieć we łbie będąc 50kg kobietą wzrostu srającego psa by rzucać się z łapami do bitki na dwu metrowego nigra ?
Trzeba być lewarem.
Oni mają sprane mózgi. Media wmówiły im równość i że są silne.
Później jest tak jak na tym filmie.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Na filmie w komentarzu mówią, że gościu ją wyjął z samochodu i jebnął o ziemię, bo mu wjechała w dupsko. Gdzie tu masz rzucanie się z łapami?
TwójCzarnyPan napisał/a:
"Please don't look. Please look away!"
Tu chodziło o to, że jak nie widziałeś to nie musisz składać zeznań na policji jako świadek. Podobnie było na filmach z polskich kamerek, gdzie koleś się rozwalił na rondzie i zona(kobieta) mówi: "szkoda, że to widziałeś, teraz musimy się zatrzymać i zadzwonić na 112".
Za atak na człowieka małpa powinna być uśpiona jak Harambe.
Rzucił małpą jak szmatą, ale to chyba tylko na chwilę ją oszołomiło. Żywotne to jak ghule z Fallouta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów