📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jaranie się piłką to rzeźbiarstwo, a wszystkie kluby to kombajn i drzewo.
Gol dający Turcji awans na EURO 2016.
jaką pompe wyciął haha
nie jaranie się piłką to pedalstwo, debilizmem jest siedzieć w necie zamiast mecz oglądać, albo w starbuck pić kawke w rajbanach, kurwa piłka nożna jest dla facetów niedojebane pedały
Van Persie w United zarabia 125 tysięcy funtów tygodniowo ja 37 tysięcy zł rocznie
Pedalstwo to walenie albo dawanie się walić w dupę innemu kolesiowi i tylko beztalencie co go w podstawówce nie brali po szkole na gałę może tak pierd.olić .
Pedalstwo to walenie albo dawanie się walić w dupę innemu kolesiowi i tylko beztalencie co go w podstawówce nie brali po szkole na gałę może tak pierd.olić .
krugi mój błąd literkę mi ujebało , chodziło mi o sens treści u turasa też co nieco pobiera
plemnikszerszenia napisał/a:
Van Persie w United zarabia 125 tysięcy funtów tygodniowo ja 37 tysięcy zł rocznie
Te 37k rocznie to i tak z ciebie kozak. Jakies 17k zl miesięcznie
@kaktus 83 37/12 = 17, nie myslales kurwa o karierze inzyniera?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów