Odrazu mowie, ze nie wytrzymalem do konca... Ale kumpel mi opowiadal, ze w dalszej czesci filmiku, jeden z jego uczestnikow mial jeszcze swietniejszy pomysl i szalejacej publicznosci zafundowal mala "niespodzianke".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O tak. Każdy podczas oglądania filmiku je śniadanie, brunch, lunch, obiad, kolacje, podkurek podwieczorek, czy sam bóg jeden wie co jeszcze albo pije herbatę, soczek lub piwo.
Myslałem ze tylko ruscy sa tacy pojebani.
Hoxie napisał/a:
O tak. Każdy podczas oglądania filmiku je śniadanie, brunch, lunch, obiad, kolacje, podkurek podwieczorek, czy sam bóg jeden wie co jeszcze albo pije herbatę, soczek lub piwo.
ja akurat jem lody czekoladowe i oglądam, i co w tym dziwnego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów