Odrazu mowie, ze nie wytrzymalem do konca... Ale kumpel mi opowiadal, ze w dalszej czesci filmiku, jeden z jego uczestnikow mial jeszcze swietniejszy pomysl i szalejacej publicznosci zafundowal mala "niespodzianke".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
nie maja pewnie jak srac, bo pewnie dupy rozdupcone to radza sobie chlopaki jak moga
To pewnie najbardziej twórcza i inteligentna rzecz jaka padnie z ich ust...
słabo, rzekłbym sucho lecz nie do końca, aczkolwiek po opisie czegoś lepszego się spodziewałem
Cieniasy Nic ciekawego się nie wydarzyło.. Sucharowe
Cytat:
Odrazu mowie, ze nie wytrzymalem do konca
amaru2137,
Cytat:
A właśnie obiad niosłem. I chuj tydzień ścisłego po tym. Dzięki.
Cieniasy Nic ciekawego się nie wydarzyło.. Sucharowe
Właśnie śniadanie wpierdalałem a tu taki filmik, no aż na dokładkę mnie wzieło
A tak w ogóle, żeby spowodować to że się rzyga to też trzeba mieć tendencję ja już nie raz chciałem i ni chuja, nie da rady, całą rękę wpierdalam do gardło i nic...
A tak w ogóle, żeby spowodować to że się rzyga to też trzeba mieć tendencję ja już nie raz chciałem i ni chuja, nie da rady, całą rękę wpierdalam do gardło i nic...
bez piwa. bo i tak by pewnie poszło z rzygami. a ja nie lubię marnowania piwka:D
Suaaabee
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów