📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dziuzeppeee napisał/a:
Czyli jednak Polacy nie są oryginalni...
Są, są! Adam był Polakiem i jako pierwszy narysował kutasa pod jabłonią! Karny kutas dla Ewy i węża to był
Za propagowanie gównianych wstawek z faktopedii chłosta kutasem po mordzie się należy.
Wpływy kultury starożytnego Rzymu możemy zauważyć w ówczesnej sztuce. Oto obraz prezentujący penisa:
jeszcze należy dodać, że w ówczesnym Rzymie seks z mężczyzną nie był żadną ujmą pod warunkiem, że sie nie było osobą pasywną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów