Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tanio i bez problemów
Tanio i bez problemów
kolegom w szkolnym kiblu za pojarkę walisz konia?
kolegom w szkolnym kiblu za pojarkę walisz konia?
W jego przypadku, stawiam na proboszcza i pucowanie laski przy winie.
W jego przypadku, stawiam na proboszcza i pucowanie laski przy winie.
Zajebałeś mi mój dawni nik Himen
Zablokowane konto
Wszystkim koniarom i koniarzom należy się profilaktyczna tabletka z żelaza aplikowana dogłowowo za pomocą strzykawki wypełnionej tabletką rzecz jasna i prochem bezdymnym. Jak można jarać się bydlęciem, który jednym machnięciem kopyta może cię okaleczyć lub zranić? Nie potrzebujemy koni, bo mamy samochody. I poza bardzo wąskim zastosowaniem koni, jak hippoterapia, zawody, czy transport przez takie gówno, gdzie nic nie wjedzie to dajcie sobie siana z końmi.
Ty to masz zdrowo łeb spierdolony.
Koniom to powinieneś pucować kopyta. Cała nasza cywilizacja wzięła początek od udomowienia konia, Bez niego cały starożytny transport, uprawa roli i pole walki, nie istniałyby. Nie wspomnę o średniowieczu, a nawet za Hitlera koń więcej znaczył od ciebie.
Posiadanie konia w dzisiejszych czasach to jak kiedyś. nie dla hołoty i półgłówków.
Ty to masz zdrowo łeb spierdolony.
Koniom to powinieneś pucować kopyta. Cała nasza cywilizacja wzięła początek od udomowienia konia, Bez niego cały starożytny transport, uprawa roli i pole walki nie istniałyby. Nie wspomnę o średniowieczu, a nawet za Hitlera koń więcej znaczył od ciebie.
Posiadanie konia w dzisiejszych czasach to jak kiedyś. nie dla hołoty i półgłówków.
Sam masz zjebany łeb. Ja nic nie nsapisałem w kontekście historii naszej cywilizacji tylko tego, że od dobrych kilkudziesięciu lat nie są nam one w transporcie do niczego potrzebne. Poza najcięższym terenem, gdzie nie dotrze nic, prócz konia. I co z tego, że do lat '40 cały transport stał koniem, jak obecnie transport morski, lotniczy, kolejowy, cięarowy jst tańszy, sybszy i sprawniejszy? Jak to się odnosi do tego, co napisałem wyżej?Były sobie konie w transporcie i nie ma już sobie koni? Jaka to przyjemność trzymać konia? Że spierdoli cię z siodła i będziesz srać pod siebie,jak Christopher Reeve, albo dostaniesz w kopyta w swój pusty łeb? Chcesz trzymać zwierzę, to sobie trzymaj psa, kota, rybki, legwana, świnkę morską, szczura, mysz, chomika, węża itp. Ja dziś spałem z kotką na piersi, jak się obudziłem, to spała obok. Jakoś nie wyobrażam sobie spać z koniem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów