Kurwiszcze przystosowane wyłącznie do jednego; pewnie ugotowanie rosołu jest dla niej trudniejsze od połknięcia 30 cm dzidy razem z jajami...
Pozwól, że zapytam - umiesz ugotować rosół...?
Pozwól, że zapytam - umiesz ugotować rosół...?
odpowiem ci pytaniem; a od tego są porządne kobiety?
odpowiem ci pytaniem; a od tego są porządne kobiety?
Zakładam, że 30cm dzidy z jajami też nie połkniesz, więc na chuj ty na tym świecie...?
(no chyba, że połkniesz )
Zakładam, że 30cm dzidy z jajami też nie połkniesz, więc na chuj ty na tym świecie...?
(no chyba, że połkniesz )
wiedziałem do czego zmierzasz, błysnąć to owszem błysnąłeś ale tylko w tęczowych kręgach...
wiedziałem do czego zmierzasz, błysnąć to owszem błysnąłeś ale tylko w tęczowych kręgach...
Nie wiem- nie uczęszczam- muszę ci uwierzyć na słowo
Kurwiszcze przystosowane wyłącznie do jednego; pewnie ugotowanie rosołu jest dla niej trudniejsze od połknięcia 30 cm dzidy razem z jajami...
Czy znalezienie na internecie przepisu na rosół i ugotowanie go, jest trudniejsze od połknięcia 30 cm dzidy razem z jajami?
Nie wiem- nie uczęszczam- muszę ci uwierzyć na słowo
nie musisz, ale szukaj dalej partnera do wspólnych zabaw w wannie... jak dobrze popytasz to znajdziesz. Powodzenia.
P.S. Fajnie edytowałeś opis w temacie. Prawdziwy rozbłysk inteligencji... tej pryszczatej, marszczyfrednej.
nie musisz, ale szukaj dalej partnera do wspólnych zabaw w wannie... jak dobrze popytasz to znajdziesz. Powodzenia.
P.S. Fajnie edytowałeś opis w temacie. Prawdziwy rozbłysk inteligencji... tej pryszczatej, marszczyfrednej.
Ej chłopcy nie drapać się.
Żaden z was nie ma 30-to centymetrowego kutasa,Więc nie ma się co podrywać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów