i w dodatku to kochają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Od takiego dostać nerkę to zaszczyt
Up. Chyba żeby sobie ją położyć na półce, bo przy takiej prędkości do niczego innego się nie nada Gigantyczne mają jaja- to fakt.
@KamilAW
W filmie "Jazda na krawędzi" jeden z tych goości miał wypadek podczas wyścigu - wywalił na winklu - wypadek wyglądał poważnie zrobił chyba z 10 piruetów i przeżył i ściga się dalej No, ale fakt. Co roku tam ktoś ginie
W filmie "Jazda na krawędzi" jeden z tych goości miał wypadek podczas wyścigu - wywalił na winklu - wypadek wyglądał poważnie zrobił chyba z 10 piruetów i przeżył i ściga się dalej No, ale fakt. Co roku tam ktoś ginie
W tym znaczeniu twierdzenie "Lubię zap**alać" nabiera zupełnie innego znaczenia! ;]
Powiem tak sam zapierdalam na motorze jak oglądałem filmiki z całego okrążenia on board z telemetrią pokazującą w mph to może ale to MOŻE dałbym rade to przejechać w stosunku 1kmh=1mph. Kolesie mega ZAPIERDALAJA !
@UP
No tak żeby jeździć na motocyklu trzeba być dojrzały jak ty... :* ja tam wole na motorze
No tak żeby jeździć na motocyklu trzeba być dojrzały jak ty... :* ja tam wole na motorze
siedzisz w ogodku przy piwku, a metr od Ciebie typ na motocyklu 280 km/h
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów