i w dodatku to kochają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nienormalny to jedno słowo, a ci goście po prostu są uzależnieni od dużych dawek adrenaliny.
Nienormalnością nazwałbym poświęcanie całego swojego wolnego czasu na spędzanie go przed monitorem.
Oni mogą nie żyć długo i zginąć w młodym wieku, ale to i tak lepsze niż w ogóle nie mieć życia jak no-life'y.
Oni mogą nie żyć długo i zginąć w młodym wieku, ale to i tak lepsze niż w ogóle nie mieć życia jak no-life'y.
jazda na motocyklu wciąga jak woźny ćwiartke
czyli to co się musi podobać .... Breakbeat i sport podbijający Adrenaline
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
czyli to co się musi podobać .... Breakbeat i sport podbijający Adrenaline
Mieszkam w Manchesterze i na wyspe Man mam jak rzut beretem wiec jezdze dwa razy do roku raz w kwietniu zeby pojezdzic a drugi na TTrace i musze przyznac ze atmosfera na wyspie jest zawsze zajebista;))) Zadne MotoGP sie temu nie rowna;))
Ja pierdolę - przy takich prędkościach, to trzeba mieć już więcej szczęścia niż samych umiejętności.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów