18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
T3RMINATOR 2024-01-19, 21:55 3
To jak epizod z filmów Bareji
Zgłoś
PabloSkills 2024-01-19, 22:38 2
I to jest porządny kraj. Porządek musi być. Szanuję.
Zgłoś
AlanOgórek 2024-01-19, 23:12 2
Zapłacone to trzeba wykonać!
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-01-20, 0:28 8
W Rosji wszystko papugują z postępowego zachodu czyli z Polski.

Zgłoś
flejtuch 2024-01-20, 0:37 1
Kierownik kazał to trzeba było robić..
Zgłoś
Szatan_Piekielny 2024-01-20, 1:18 3
To typowa dla Rosji praktyka defraudowania lokalnego budżetu, choć częściej przybiera formę kładzenia asfaltu, który po miesiącu się rozsypie i znów będzie okazja do okradania podatników.
Zgłoś
CrystalFairy 2024-01-20, 2:06
Wyobraźcie sobie tak zabalować, że nie budzicie się popołudniu, nie w poniedziałek, ale 3 sezony później
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-01-20, 2:27 3
PsikutaBezS napisał/a:

O, właśnie. Wiedziałem, że to już było u nas
A Niemcy też nie lepsi, tylko w drugą stronę. Pamiętam jak kilka lat temu po jednym dużym mieście przez całą zimę krążyły pługi w poszukiwaniu śniegu, nawet jak było +10 stopni.
Zgłoś
Janko 2024-01-20, 2:32
Kończę już
Zgłoś
Condom69size 2024-01-20, 3:41
To może zrobimy film z morałem.
Golić jaja zjeby.
Nawet zimą.
Zgłoś
AlbertoNihilo 2024-01-20, 7:37
Condom69size napisał/a:

To może zrobimy film z morałem.
Golić jaja zjeby.
Nawet zimą.

Tjak wytrzeźwiejesz, to poproszę o sprostowanie o co ci chodziło.
Zgłoś
Critic4ll 2024-01-20, 7:41 1
PsikutaBezS napisał/a:

prędzej uwierzę, że to ta sama ekipa bo pod Lesznem kosili zanim wybuchła wojna przypadek?
Zgłoś
420710247365 2024-01-20, 9:55
Może to był dereń. Derenia się przycina w lutym/marcu więc w sumie tylko o miesiąc się pospieszyli.
Zgłoś
cavern69 2024-01-20, 10:12
CrystalFairy napisał/a:

a lokalnego budżetu, choć częściej przybiera formę kładzenia asfaltu, który po miesiącu się rozsypie i znów będzie okazja do okradania podatników.

Chłopcze, ja zgubiłem gdzieś lata 2004 - 2006.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów