📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
To jak epizod z filmów Bareji
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Zapłacone to trzeba wykonać!
To typowa dla Rosji praktyka defraudowania lokalnego budżetu, choć częściej przybiera formę kładzenia asfaltu, który po miesiącu się rozsypie i znów będzie okazja do okradania podatników.
Wyobraźcie sobie tak zabalować, że nie budzicie się popołudniu, nie w poniedziałek, ale 3 sezony później
PsikutaBezS napisał/a:
W Rosji wszystko papugują z postępowego zachodu czyli z Polski.
O, właśnie. Wiedziałem, że to już było u nas
A Niemcy też nie lepsi, tylko w drugą stronę. Pamiętam jak kilka lat temu po jednym dużym mieście przez całą zimę krążyły pługi w poszukiwaniu śniegu, nawet jak było +10 stopni.
Condom69size napisał/a:
To może zrobimy film z morałem.
Golić jaja zjeby.
Nawet zimą.
Tjak wytrzeźwiejesz, to poproszę o sprostowanie o co ci chodziło.
PsikutaBezS napisał/a:
W Rosji wszystko papugują z postępowego zachodu czyli z Polski.
prędzej uwierzę, że to ta sama ekipa bo pod Lesznem kosili zanim wybuchła wojna przypadek?
Może to był dereń. Derenia się przycina w lutym/marcu więc w sumie tylko o miesiąc się pospieszyli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów