Czy chciałbyś żyć w mieście z którego nigdzie nie wyjedziesz? A może w takim gdzie nie masz prądu ani wody pitnej? Albo w takim gdzie trwa wojna? Na początku, na poważnie - najgorsze miasta do życia na świecie - od Ukrainy, przez Rosję, aż po głęboką Azję. W drugiej części luźniej - gdzie w Polsce jest najmniej zadowolonych ludzi z życia!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Cienki Janek.
Cienki jak nudla.
Niech już nie gada.
Burn! Loot! Murder!
Cienki jak nudla.
Niech już nie gada.
DupcyperChui napisał/a:
Kurw a gdzie Sosnowiec ?
też przeżyłem szok, ale opierałem się na statystykach
To wpierdalanie KAPSLOKÓW w TYTUŁY, to jakaś nowa MODA? Czy PATENT z jakiegoś poradnika dla "I wanna by youtube mastah"? Wkurwia to. Piszcie jak cywilizowane ludzie. Albo wcale. *Tak będzie najlepiej*! ! !...
tujanek napisał/a:
Nudle są zazwyczaj tłuste i grube, ale szanuję za opinię
szl.wikipedia.org/wiki/Nudle
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów