📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wjeżdżaj na główną ;D
Hahhahahahaha o kurwa
Kiedy zawodnik jest na pozycji spalonej?
Nie wiem.. chyba jak ma rzut karny.
Hahhahahahaha o kurwa
Kiedy zawodnik jest na pozycji spalonej?
Nie wiem.. chyba jak ma rzut karny.
A ta ostatnia parka niby interwencje przeprowadza ale na Wardęge obaj naskoczyli i dziadunio mógłby spierdolić
@wkurwiony zygfryd
zamknij tą mordę bo mi ciśnienie podnosisz
@Zyb78 do ciebie to było a nie do zygfyda pomyliło mi się ;p
zamknij tą mordę bo mi ciśnienie podnosisz
@Zyb78 do ciebie to było a nie do zygfyda pomyliło mi się ;p
Jak widać, koleś robi coraz większe gówno. Skończ waść pan, wstydu oszczędź.
nudna miernota
ohoho jaki groźny pan policjant przeprowadza interwencje ojejku jejku
Zyb78 napisał/a:
A ty co ? Jego chłopak ? Jak tak to spierdalaj , a jak nie to też.
twój jedyny argument jaki udało Ci się wypierdzieć? Ja pierdolę takiego debilizmu jakim sobą reprezentujesz to nawet ustawa nie przewiduje.
Ten typ jest żałosny... Przestańcie traktować kogoś w chuj lekkomyślnego jak niewiadomo kogo,on jest bardziej irytujący niż śmieszny i dam sobie rękę uciąć,że podczas jego "występów" cieszą się tylko dzieci i mentalne gimbusy.
Cytat:
Skończ waść pan, wstydu oszczędź.
Do wszystkich, którzy używają tego cytatu. Założę się, że nie wiecie kto i przede wszystkim w jakich okolicznościach wypowiedział te słowa.
Loaloa napisał/a:
Do wszystkich, którzy używają tego cytatu. Założę się, że nie wiecie kto i przede wszystkim w jakich okolicznościach wypowiedział te słowa.
Cytat akurat tu jest z błędem więc chyba sam nie do końca wiesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów