📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Nie jestem pewien........ale........ może BoruCia. o kurwa jebana mać aż łzy mi się polały ze śmiechu
Hazzel napisał/a:
marna podróbka remi gaillarda
Weź zamilcz. Zamiast sie cieszyć że u nas też są tacy ludzie to ten jeszcze k*rwa narzeka
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
-Kiedy zawodnik znajduje się na pozycji spalonej ?
-Nie wiem, chchyba jak ma rzut karny.
Leże rozjebany
-Nie wiem, chchyba jak ma rzut karny.
Leże rozjebany
A to policja nie może na służbie się odezwać?
W ogóle jakieś zjebane te krawężniki.
W ogóle jakieś zjebane te krawężniki.
Spierdalaj
Wszystko zerznięte od legendy.
zamilcz huju albo pokaż że masz większe jaja od niego. Najpierw sam coś przedstaw a nie za krytykę się wziąłeś. Pewnie nawet nie pokażesz swojej mordy bo się wstydzisz wyjść z domu. On w przeciwieństwie do ciebie coś robi, stara się i wychodzi z różnym skutkiem. Ty zamiast się cieszyć, że chłopak robi taką szyderę to nieudolnie wypierdzasz z dupy swoje bolączki.
zrób boś dla reszty, wyloguj się i nie wracaj.
zamilcz huju albo pokaż że masz większe jaja od niego. Najpierw sam coś przedstaw a nie za krytykę się wziąłeś. Pewnie nawet nie pokażesz swojej mordy bo się wstydzisz wyjść z domu. On w przeciwieństwie do ciebie coś robi, stara się i wychodzi z różnym skutkiem. Ty zamiast się cieszyć, że chłopak robi taką szyderę to nieudolnie wypierdzasz z dupy swoje bolączki.
zrób boś dla reszty, wyloguj się i nie wracaj.
A ty co ? Jego chłopak ? Jak tak to spierdalaj , a jak nie to też.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów