📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jebać borussie w składzie z 3 pedałami z polski i jebać niemiaszków !!!
Czy tylko ja zauwazyłem że ziomek w którejś tam minucie ma koszulke liverpoolu a bluze manchesteru?
Up
Nie
Ja pierdolę czepiacie się gościa, że robi coś co lubi. Pozytywny człowiek korzysta z życia, a wy nic tylko zrzędzicie jaki to on żałosny i nudny, gadacie gorzej od mojej matki
Nie
Ja pierdolę czepiacie się gościa, że robi coś co lubi. Pozytywny człowiek korzysta z życia, a wy nic tylko zrzędzicie jaki to on żałosny i nudny, gadacie gorzej od mojej matki
Jebać borussie w składzie z 3 pedałami z polski i jebać niemiaszków !!!
@Lolo18 Od razu cała tubkę sobie zaaplikuj i wypierdalaj.
Zamilcz i sie ciesz? Jesli czlowiek chcialby jakakolwiek dzialalnosc otworzyc w celach zarobkowych to znajda sie tacy jak wy ktorzy powiedzial zeby wywalic do kosza itp itd, najlepiej to jakby miec xx tysiecy lotych zainwestowac w kamery i dopeiro wtedy nagrywac... Ktos ma ambicje i pomysl niech robi jak si eprzyjmie to i jakosc jak i tresc z czasem sie poprawi a wy hejterzy ktorzy jestescie pierwowzorem nderda przed pc siedzcie i utrudniajcie im zycie dalej...
Omg, gdyby nie było wardęgi, to byście płakali, że nie ma w Polsce tak fajnych ludzi jak Remi, a gdy juz Wardęga już jest, to płaczecie że to kopia Remiego.... Polacy...
Jak dużo ludzi zagranicznych ogląda jego filmiki i w ten sposób mają dobre zdanie o Polsce poczytajcie se komentarze na yt pod jego filmikami.
Zastanawia mnie jedno, czy tego typu ludzie na prawdę mają takiego pecha, że trafiają na tak sztywnych policjantów? Czy może specjalnie nie wrzucają do finalnego materiału tych, którzy na luzie podchodzą do tematu. Przykładowo, ten pierwszy patrol, co za problem odpowiedzieć na takie pytanie? Od kiedy policjant ma zakaz? I kolejny patrol, czy nie mógł dla żartu kopnąć mu tą piłkę lub "pokiwać" się z nim? Ludzie wokół przynajmniej z uśmiechem by to odebrali.
Może coś źle myślę, poprawcie mnie w razie co.
Może coś źle myślę, poprawcie mnie w razie co.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów