📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mnie bardziej od tego smętnego filmiku interesuje "o co tak naprawde poszło" bo zapewne jakiś powód był
Te cięcia w momentach strzałów to jakaś nowa forma cenzury dla dzieci?
Było ostatnio
Poszło o to, że szeryf znalazł w telefonie córki kontakty pomiędzy córką a sędzią.
Poszło o to, że szeryf znalazł w telefonie córki kontakty pomiędzy córką a sędzią.
W zasadzie to się nie dziwię, praca w chuj stresująca ten Szeryf.
bo typ ma niby 43 lata... a wygląda na 60.
bo typ ma niby 43 lata... a wygląda na 60.
0 Instynktu przetrwania i jeszcze zasłanianie się ręką. Miał siły włazić pod biurko i wiedząc, że dostanie kulkę, mógł się razem z tym biurkiem wpierdolić w grubego, bo akurat stał praktycznie centralnie nad tym biurkiem. Może by wyszedł cały, a może by zmarł, ale przynajmniej by próbował przeżyć.
Sędzia lewak?
Dziwne że Seryf ustąpił ze stanowiska , w naszych realiach do prawomocnego wyroku szeryfował by spod celi.
Nie przyznał się do winy. Pewnie w to uwierzą
CriSStopher napisał/a:
Nie przyznał się do winy. Pewnie w to uwierzą
U ruskich by go uniewinnili. Łatwo udowodnić że nie zabił, nie widać na nagraniu że kula wylatuje, jak to móią "szach i mat"
chuj w dupę takiemu sędziemu. U nas połowa tak powinna oberwać. Reszta by zaraz sporządniała.
Hej szeryf, szeryf trzymaj się , tak dobrze wcale nie jest ,ale nie jest źle...
Szeryf dostanie kare śmierci którą szybko wykonają - i bardzo bobrze - chuj mu w spasione dupsko
OldMann napisał/a:
mnie bardziej od tego smętnego filmiku interesuje "o co tak naprawde poszło" bo zapewne jakiś powód był
Sędzia miał numer telefonu do jego córeczki. Odtrzelił pdf i sam sie zglosił na policje. czytałem dzis artykuł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów