...przesadzisz z kwasem, to trafisz do nieba...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karsa napisał/a:
@up
Pod powiekę. Podobno szybciej działa i wrażenia wizualne wtedy lepsze niż jak bierzesz kartonik pod język aczkolwiek nie pisze tego z doświadczenia tylko tyle słyszałem. Niby dobry kwas jest bezpieczny dla oka ale nie zaryzykowałbym choćby niewiem jak się diler zarzekał, że dobry.
Chuja tam prawda. Może ci zadziała max 10min szybciej niż pod język ale co to 10min jak się jebaniec ładuje ponad 2 godziny a efekty psychodeliczne osiągają szczyt nawet po 3 godzinach a wcześniej jest reakcja fizyczna tylko. Może i wrażenia są lepsze bo pod językiem trzymasz godzinę i połykasz a tak to ktoś może trzymać dłużej. Tak czy srak wątpię aby trzymanie w oku papierka należało do przyjemnych doznań. No ale są ludzie którzy maczają tampon w wódce i wkładają w dupsko więc na każdą truciznę znajdzie się jakiś pojeb który zrobi to efektywniej kosztem normalności.
Baba coś musiała innego zapierdolić, że tak ją poskładało bo po zwykłym kwasie tak by się nie skończyło. Nawet po 2 listkach.
Pewnie się nawciągała, nachlała i piguł nażarła w międzyczasie (a piguły też mają spore opóźnienie więc często ludzie łykają kolejną bo myślą, że nie działa).
Uważam że twarde narkotyki powinny być legalne i sprzedawane po niskiej cenie.
Patuchy by 15ki nie dożywały. Wyobrażacie sobie jakby było pięknie?
Patuchy by 15ki nie dożywały. Wyobrażacie sobie jakby było pięknie?
@UP Dodam, że władze powinny dodatkowo wziąć przykład z producentów gier online i tworzyć coś na kształt shadow sewrwerów - serwerów, gdzie po cichu wrzucani są sami hakerzy i trolle. W skrócie: powinni raz na pokolenie organizować mega imprezy, gdzie koks sypie się garściami, wóda leci z kranów w kiblach, a piguły leżą przy barze jak orzeszki. Oczywiście wszystko powinno być streamowane (zwłaszcza streamy z afterów). Słupki oglądalności by wyjebywały monitory. Potem kampania społeczna, informująca że wszyscy mają być cicho, bo nie uda się zrobić imprezy za 20 lat. To by było lepsze niż rzymskie igrzyska z lwami.
pospolity debil jakich pelno. jesli zdechla, to mam nadzieje, ze na tej ulicy, a nie w szpitalu, w ktorym ktos musialby sie zajmowac takim szlaufem bez wyobrazni
Selekcja naturalna. Po kiego grzyba ten transwestyta się tak truł? Nawet ja wiem, że nie wolno narkotyków brać.
Można przesadzić z LSD? Może ona też coś innego wzięła i od tego zaliczyła zgon?
Kwas na dyskotece?! Nie polecam! Tryba najlepiej zajebac w plenerze w jakims ustronnym miejscu zdala od miejskiego zgrzytu. To całkiem inna bania, ktora wymaga dobrego towarzystwa i odosobnienia. Nie jest ważne czy da sie go do oka czy do buzi i tak trzeba czekac 2 godziny aż bania wejdzie. Po dobrym całym tripie jazda trwa kilkanaście godzin ( hoffman 2000 jednostek), ale jeden na trzech tez daje radę, fajnie wchodzi na lache Ostrzegam nowicjuszy cały kwas na raz wypierdala w kosmos okrutnie, radzę zaczynac od 1/3 albo od 0,5.
Uwaga, jestem ekspertem.
To nie mogło być samo LSD ponieważ, kwasu nie da się przedawkować, aby wystąpiło bezpośrednie zagrożenie życia. Tam musiały wjechać mocniejsze tematy, a obstawiam metaamfetaminę, lub lewe piguły. Wiele wskazuje na udar/wylew bo wtedy często oczy wykręcają się w kierunku uszkodzenia w mózgu co by też tłumaczyło te drgawki. Tak ćpałem, tak jestem ratownikiem medyczny, ale nie pracuję tylko potrzebowałem papierka.
To nie mogło być samo LSD ponieważ, kwasu nie da się przedawkować, aby wystąpiło bezpośrednie zagrożenie życia. Tam musiały wjechać mocniejsze tematy, a obstawiam metaamfetaminę, lub lewe piguły. Wiele wskazuje na udar/wylew bo wtedy często oczy wykręcają się w kierunku uszkodzenia w mózgu co by też tłumaczyło te drgawki. Tak ćpałem, tak jestem ratownikiem medyczny, ale nie pracuję tylko potrzebowałem papierka.
carper napisał/a:
Uwaga, jestem ekspertem. (...) obstawiam metaamfetaminę (...)
Niezmiernie mnie wkurwia "METAAMFETAMINA".
Jedyne co mnie bardziej wkurwia jak ktoś coś mówi to kiedy pada 'bynajmniej' zamiast 'przynajmniej'.
Metamfetamina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów