Best day ever dla tych chłopaczków
Skąd wiesz? Może piszą właśnie pozew o molestowanie
jak i tak z siebie kurwe zrobiła to mogła te cyce dłużej na wierzchu potrzymać.
Idiota. No po prostu idiota jesteś. A banda podobnych idiotów dała ci PIWA, żebyś pozostał takim idiotą i się nie zmieniał.
Od kiedy pokazanie cycków czy w ogóle nagość robi z kobiety kurwę?
Skąd się biorą takie osoby jak ty. Skąd?
Kiedy Polska będzie normalnym krajem.
Chyba szacunek do kobiet trzeba wymuszać siłą, a za wyzwiska po prostu strzał w pysk takim jak ty. Inaczej nigdy nie zmądrzejecie.
Idiota. No po prostu idiota jesteś. A banda podobnych idiotów dała ci PIWA, żebyś pozostał takim idiotą i się nie zmieniał.
Chyba szacunek do kobiet trzeba wymuszać siłą, a za wyzwiska po prostu strzał w pysk takim jak ty. Inaczej nigdy nie zmądrzejecie.
Chcesz wymuszać szacunek dla kobiet???? dlaczego? Tylko dlatego że są kobietami? Czy to nie kryterium płci? A gdzie kurwa równouprawnienie o którą walczycie? Kolejna bladziucha która równouprawnienie traktuje instrumentalnie
Laska pokazała cyce i jest kurwa? Jesteś popierdolony czy po prostu jesteś idiota?
Cycki to tylko cycki. Kurwa element ciała.
szczerze, wali mnie to, a młode chlopaki mają pamięciówę
Wole polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu.
Twoja matka z siebie kurwę zrobiła jak się nago rodziła. A potem drugi raz gdy cię piersiami karmiła .
A gdy zdjęła nikab podczas posiłku w restauracji .
O mój panie !
To ją ukamieniowali bracia muzułmanie .
28 lat a pruderyjny jak stara zakonnica
pewnie zarumieniłyby się na widok cyca
Wolę być idiotą jakim jestem niż takim zjebem jak ty
Nie bądź z siebie dumny bo zjebem jesteś również ty idioto
Wszystkie negatywne określenia pasują do ciebie idealnie.
A gdzie kurwa równouprawnienie o którą walczycie?
Jakoś nie przypominam sobie, żeby kobiety wyzywały mężczyzn, gdy zrobią to samo.
Czy jak facet wyciągnie publicznie małego, to jest wyzywany i obrażany przez kobiety?
Czy może wyzywanie i obrażanie to domena prymitywnych i pozbawionych rozumu facetów?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów