18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
~Velture 2019-02-02, 23:43 5
Ja nawet kurwa tego nie odpalam na noc aby się nie wkurwiać. Ni chuja.

Pierdolę to.

W ciemno stawiam, że podstawowa reguła świata "baba bez bolca dostaje pierdolca" ma tutaj miejsce.
Zgłoś
gabriel0 2019-02-02, 23:53
Skoro nie oddycha, to chyba nie żyje nie? No to można abortować.
Zgłoś
~Beny 2019-02-03, 0:22 9
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić."

Ronald Reagan

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Loaloa 2019-02-03, 0:35
Żeby uciąć te głupie kłótnie o aborcję, wystarczyłoby wprowadzić prawo pozwalające na likwidację noworodka przez jakiś czas, powiedzmy miesiąc, po narodzinach.
Zgłoś
picolo 2019-02-03, 0:39 2
Myślę, że ją też jeszcze można wyskrobać. Ustawa na pewno to uwzględnia.
Zgłoś
bleblebator1 2019-02-03, 0:41 3
Loaloa napisał/a:

Żeby uciąć te głupie kłótnie o aborcję, wystarczyłoby wprowadzić prawo pozwalające na likwidację noworodka przez jakiś czas, powiedzmy miesiąc, po narodzinach.

Zgłoś
wilkoala 2019-02-03, 0:42 1
Proszę niech mnie jakiś sadolowy ekspert prawnik poprawi jeśli się mylę, ale czy w świetle prawa dziecko które jest w stanie samodzielnie oddychać i generalnie żyć po za organizmem matki nie należy przypadkiem do kategorii człowiek.
I jak to miało wyglądać od technicznej strony?
Hipotetycznie gdyby taka pani miała do tego prawo, to jak przebiega taki zabieg usunięcia ciąży?
Czy to taka hardcorowa skrobanka z wyciąganiem osobno główki , nóżek i rączek po rozczłonkowaniu ich w środku takiej mamusi.
A może cesarka z dobrowolną eutanazją dziecka tzn. płodu, szybko skalpelem po gardziołku zanim zakwili, żeby mamusia nie dostała przypadkiem depresji.

Ęch, rzygać się chce, to jest o wiele ohydniejsze niż najgorsze materiały na hardzie.
Zgłoś
hfbnmiuytp 2019-02-03, 0:45 2
Do momentu wyślizgnięcia się z pochwy matki ostatniego milimetra paznokcia noworodek jest tylko płodem, a więc nie widzę przeciwwskazań do zabicia zlepka komórek.
Zgłoś
wilkoala 2019-02-03, 0:56
@hfbnmiuytp

hfbnmiuytp napisał/a:

Do momentu wyślizgnięcia się z pochwy matki ostatniego milimetra paznokcia noworodek jest tylko płodem, a więc nie widzę przeciwwskazań do zabicia zlepka komórek.

No jasne.
A po wyślizgnięciu się z pochwy matki ostatniego milimetra paznokcia płodu ,ciało matki jest jeszcze połączone z nim pępowiną.
W zasadzie przecięcie pępowiny można uznać w takim przypadku za usunięcie nowotworu.
Mam nadzieje że trolujesz, a jak nie to weź rozbieg i pierdolnij zdrowo pustym łbem o ścianę.
Zgłoś
Rejti 2019-02-03, 0:58 2
Bawią mnie te wszystkie prymitywy, które uważają że wyciśnięcie przez pizdę magicznie zmienia zlepek komórek w człowieka. Dla mnie oni wszyscy są mordercami nawołującymi do nienawiści, i to w stosunku do tych którzy nie mają szans się bronić. Mimo że w tym państwie spierdolono wiele rzeczy, przynajmniej prawo w tej kwestii jest sprawiedliwe. Każdy kto próbuje zmienić prawo aborcyjne w naszym kraju jest pojebańcem, nieważne jakie ma intencje i w którym kierunku zmierza.
Określanie człowieczeństwa stadiem rozwoju to jedna z najgłupszych rzeczy, jakie wymyślono, i powinno być konsekwentnie umieszczane na tej samej półce co równość, socjalizm i pacyfizm.
Zgłoś
vass 2019-02-03, 1:13 3
Już widzę ból dupy psycho-katoli w komentarzach
Zgłoś
Rejti 2019-02-03, 1:23
vass napisał/a:

Już widzę ból dupy psycho-katoli w komentarzach

Rozkładanie stron na nie-katoli i katoli jest mało trafne
Raczej chodzi tutaj o podejście do kwestii człowieczeństwa, z jednej strony sa typowo ludzkie postawy, z drugiej bezduszna eugenika rodem z III Rzeszy i całkowite wyrzeczenie się człowieczeństwa. W co kto wierzy nie ma większego znaczenia, bo wszyscy jesteśmy ludźmi i posiadamy pewne jak by się zdawało uniwersalne normy moralne.
Zgłoś
traf 2019-02-03, 7:58
amerykanie sami się wyrżną dla oświecenia w tym temacie ludzkości,groteska
Zgłoś
s................s 2019-02-03, 17:15
Loaloa napisał/a:

Żeby uciąć te głupie kłótnie o aborcję, wystarczyłoby wprowadzić prawo pozwalające na likwidację noworodka przez jakiś czas (...)

W każdym państwie, gdzie aborcja jest dozwolona, jest ona wykonywana tylko przez jakiś czas od zapłodnienia, w zdecydowanej większości przypadków jedynie w pierwszym trymestrze... Chyba najbardziej liberalna w tej kwestii jest Szwecja, gdzie okres od zapłodnienia może wynosić aż cztery miesiące.

...

Chociaż zaraz, przeczytałem jeszcze raz co Ty tam pierdolisz, i chyba jednak o co innego Ci chodziło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem