📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Wesołych Świąt...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dokładnie tak jak wtedy gdy przechodziłem z umowy zlecenie na umowę i pracę i dopytywałem o szczegóły. Udzielono mi odpowiedzi na wszystko oprócz pytania o podwyżkę
swoją drogą, wiecie, ze wszystkie leki refundowane mają zawyżone ceny właśnie przez to, że są refundowane bo skoro państwo i tak będzie za nie płacić, a i tak będzie na nie popyt to można na tym zarobić stwierdzili prezesi firm farmaceutycznych
swoją drogą, wiecie, ze wszystkie leki refundowane mają zawyżone ceny właśnie przez to, że są refundowane bo skoro państwo i tak będzie za nie płacić, a i tak będzie na nie popyt to można na tym zarobić stwierdzili prezesi firm farmaceutycznych
Mamy się z czego cieszyć.Prawda boli,ale oni są przy nas tylko przed wyborami.JR
Współczuję wszystkim którzy potrzebują zarządcy, żeby móc działać.
Trudno żeby czytali kilka set tysięcy listów z życzeniami. Odpowiadają standardowo i tyle. Mogła napisać do JKM ten ma dużo kasy z wstrętnej UE, to by się podzielił i kupił lekarstwo. A sorry on mówi, jesteś wolnym człowiekiem, wolnym kraju, radź sobie sam. Raczej by ją wysłał na drzewo
a ja myślę, że oddał by to komuś, żeby mogłby się tym zająć wbrew pozorom nie jest on obojętny na los innych, ale też nie bardzo che dzielić się z nimi pieniędzmi w formie jaką obecnie proponuje mu ten kraj rozumiesz cz ciężko?
kto pyta ten pyta, więc pytaj
kto pyta ten pyta, więc pytaj
obydwa @up - "kilkaset" i "oddałby"... Sorry, ale mnie osobiście to razi...
@up masz rację, oczywiście jest tak jak napisałeś, mój błąd
Piti1234555 napisał/a:
Oczywiście leki refundowane z prywatnych ubezpieczeń, nie będą miały zawyżonej ceny
a jak oni chcą leczyć tą genetyczną chorobę? dna mu podmienią?
Plecionkarz napisał/a:
a jak oni chcą leczyć tą genetyczną chorobę? dna mu podmienią?
W tego typu chorobach celem jest wprowadzenie chorego w stan remisji - czyli braku objawów.
Piti1234555 napisał/a:
dokładnie tak jak wtedy gdy przechodziłem z umowy zlecenie na umowę i pracę i dopytywałem o szczegóły. Udzielono mi odpowiedzi na wszystko oprócz pytania o podwyżkę
Zgadzam się, od siebie tylko dodam, że fajna ta lasencja co macha łapkami po prawej na dole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów