📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta początki kariery Wałęsy, gdy w lasach na Stogach ( taka gdańska dzielnica) kopał bursztyn po nocach. O tym też jakoś nikt nie wspominał, a robił to dość często
No właśnie. Ja on śmie przypisywać sobie zasługi Jarosława Kaczyńskiego? Skandal.
Lechu, pamietam Twoja koronacje na pierwszego króla Polski, a potem jak pod Grunwaldem samodzielnie najebales Krzyzakom ale to nic, to jak swoja osobowoscia rozsadziles caly Uklad Warszawki to bylo dopiero cos, moj bohater.
Inteligentni ludzie płakali jak go wybrano na prezydenta, żenada i wstyd na cały świat by taki omułek umysłowy reprezentował Polskę. zachowanie sposób mówienia, artykuowania zdań, zachowanie zdradzały wieśniaka (bez obrazy dla ludzi ze wsi) w pierwszym pokoleniu który dostal się do miasta. Ludzie się na nim poznali i w drugiej turze dostał 5% słownie pięć procent głosów, jakby ktoś nie pamietał. każdy następny prezydent był o niego lepszy o klase albo nawet dwie mimo swoich przywar.
Teraz media kreuja go na męża opatrznościowego, i znowu zachodzę w głowę jak inteligentny człowiek moze wierzyć w te brednie. Nie był agentem bo wygrywał w totka, pobierał kase ale dla lipy bo pomagał bezpiecznikowi odkupić syrenke, a teraz jak wyszły jego podpisy to bezczelnie krzyszy ze to nie jego reka. I wierzą w te brednie profesorowie, nie jakiś ciemny lud.
Teraz media kreuja go na męża opatrznościowego, i znowu zachodzę w głowę jak inteligentny człowiek moze wierzyć w te brednie. Nie był agentem bo wygrywał w totka, pobierał kase ale dla lipy bo pomagał bezpiecznikowi odkupić syrenke, a teraz jak wyszły jego podpisy to bezczelnie krzyszy ze to nie jego reka. I wierzą w te brednie profesorowie, nie jakiś ciemny lud.
...ewentualnie suchary. W każdym razie tak apolitycznie mi się podobało. Wiecie co z tym zrobić. Nie wiecie ale zrobicie. Taki tego portalu urok. Jacy użytkownicy taki portal
Chciałem to wrzucić, ale później stwierdziłem, że jestem zbyt leniwy. Pomyślałem "pewnie jakiś parobek wpierdoli to za mnie".
W rzeczy samej wasza leniwość. Toż po to jestem ażeby wrzucać temacistwa, filmidła i inne take co to wasza wspaniałość nie może na swoje najszlachetniejsze, złote barky brać. Z całą pobożnością i pokorą dam się na krzyż przybić za wszystek co żem teraz odjebał wyprzedzając waszą najjaskrawszą mentalną spierdolinę.
Z taką inteligentną opozycją jak petru, schetyna i reszta pierdolców z wiejskiej to Jaro się kurwa niedługo koronuje na króla Polski.
Niestety tych pijawek nie da się tak łatwo na kopach wywalić. Wprowadzają totalitaryzm i jak coś pójdzie nie tak to wojsko wystawią na ulicę.
hehehe o jakim ty wojsku mówisz? Nawet nie starczyło by go do spacyfikowania sosnowca A co do mojego postu wcześniejszego to obwołałby się królem dlatego bo miałby już tak wielkie poparcie wśród ludzi. A ma je przez euro cweli którzy liczą tylko na stołki w nagrodę za rozpierdalanie kraju od brukseli zamiast konstruktywnie krytykować rząd.
Porażający jest fakt, że w rządzie mamy samych aspirujących celebrytów a nie fachowców, skakanie z telefonikami i jakieś happeningi z dupy pod publiczkę, tak jak pan z filmiki słusznie zauważył: Wypierdalać z takimi baranami.
Z tych ponad 400 baranów wyjebał bym 3/4 zostawił 100 (i tak wszyscy głosują tak jak guru danej partii każe więc jeden chuj)
zrobić porządne płace takie jak dostają dyrektorzy poważnych korporacji, żeby fachowcy chcieli się parać tym zajęciem i równocześnie zrobić coroczne rozliczenie z decyzji i osiągów i koniec z brylowaniem w tv, żeby siać prawą czy lewą propagandę.
Z tych ponad 400 baranów wyjebał bym 3/4 zostawił 100 (i tak wszyscy głosują tak jak guru danej partii każe więc jeden chuj)
zrobić porządne płace takie jak dostają dyrektorzy poważnych korporacji, żeby fachowcy chcieli się parać tym zajęciem i równocześnie zrobić coroczne rozliczenie z decyzji i osiągów i koniec z brylowaniem w tv, żeby siać prawą czy lewą propagandę.
TytanowyRosomak,
Wystarczy, że ludzie zobaczą jeden czołg i wszystkie 5 atrap, kilku żoładaków w za dużych mundurach z zardzewiałym kałachem i już będzie spokój.
Wystarczy, że ludzie zobaczą jeden czołg i wszystkie 5 atrap, kilku żoładaków w za dużych mundurach z zardzewiałym kałachem i już będzie spokój.
^up to ty ludzi nie znasz albo pizda z ciebie i mierzysz wszystkich swoją miarą albo o strajkach za komuny nie słyszałeś gdzie ludzie pod bwp-y lecieli z butelkami pełnymi benzyny. Fakt że byli to robotnicy a nie pizdusie z korpo ale żaden rząd nie odważyłby się nigdy po tamtych doświadczeniach wystawić przeciwko ludziom w Polsce wojska. Platfusy obywatelskie wiedząc o tym przeforsowali ustawę 1066 by w razie co dostać pomoc dojczów bo nawet nie byli pewni reakcji naszego dowództwa które zresztą sami starali się jak najszybciej po podmieniać na zaufanych dowódców ale szeregowych nigdy nie można być pewnym, z tego co mi wiadomo teraz władza chce tą ustawę anulować.
TytanowyRosomak,
Jakby chciała to dawno by to zrobili. Jakoś od ręki mogą podwyższać podatki i wprowadzać nowe, zamykać usta ludziom ustawą inwigilacyjną, niszczyć przedsiębiorców podatkami i wprowadzać ulgi dla tancerzy i malarzy(!)... Już wolałbym faktycznie żeby ta tzw. ustawa 1066 zadziałała i rozpędziła do pisowskie dziadostwo zanim skończymy finansowo jak grecja i politycznie jak turcja.
Jakby chciała to dawno by to zrobili. Jakoś od ręki mogą podwyższać podatki i wprowadzać nowe, zamykać usta ludziom ustawą inwigilacyjną, niszczyć przedsiębiorców podatkami i wprowadzać ulgi dla tancerzy i malarzy(!)... Już wolałbym faktycznie żeby ta tzw. ustawa 1066 zadziałała i rozpędziła do pisowskie dziadostwo zanim skończymy finansowo jak grecja i politycznie jak turcja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów