📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakiś czas temu dojcze, austrowęgry i rosjanie też interweniowali w Rzeczpospolitej i chyba matole nie wyciągnąłeś z tego żadnego wniosku skoro pierdolisz takie bzdury.
Weź się do roboty cwaniaczku a nie drzesz się za interwencja z reichu. Albo spierdalaj pucować tam kible, klamki czy inne uchwyty, co tam jeszcze potrafisz.Praca godna twoich kwalifikacji. Na pewno jak już przyjdą rozpędzić PiS i spółkę, dadzą ci robotę prezesa , dyrektora czy innego komisarza. Bo przecież jesteś prawie żebrakiem, taki niedoceniony...Ukrzywdzony przez zły rząd. Zaprosmy sąsiada, bo on chce dla u nas dobrze. Już kiedyś w historii Polski przerabialiśmy... W szkole nie było? Nie uczyli? Chyba że do szkoły chodziłeś z Ryszardem Swetru...
innykonbarwyognia,
Ja mam się całkiem dobrze, czego nie widzę po obywatelach. Swoją drogą zawsze zadziwiali mnie ludzie, którzy poszliby dać się zabić za kawałek gleby, do której nie mają praw, nie mają z niej żadnego pożytku. Idą ginąć bo paru kolesi w garniturach krzyczy, że tak trzeba. Ludzie giną, a oni powiększają majątki.
Ja mam się całkiem dobrze, czego nie widzę po obywatelach. Swoją drogą zawsze zadziwiali mnie ludzie, którzy poszliby dać się zabić za kawałek gleby, do której nie mają praw, nie mają z niej żadnego pożytku. Idą ginąć bo paru kolesi w garniturach krzyczy, że tak trzeba. Ludzie giną, a oni powiększają majątki.
AleDlaczego, Aleś ty jest głupi, niby chcesz rzekomo mądrego napisać, ale już któryś raz wychodzi z tego tani populizm bez większego sensu. Gdybyś umiał cokolwiek analizować i wyciągać wnioski nawet bez głębszej refleksji nad historią to byś inteligencie zrozumiał, że obywatele którzy znajdą się pod zaborami są traktowani jak gówno, stają się ofiarami czystek etnicznych lub niewolnikami, myślisz że gdyby niemcy przyjęły Polskę to nagle splendor i dobrobyt by spłynął na jej obywateli? Takiego trolla debila to tu dawno nie było...
@up powyższa wasza dyskusja Panowie doskonale obrazuje dlaczego nic się nie zmieni w kwestii rządzenia naszym pięknym krajem. Rzuca ktoś temat to się za chwilę pozagryzacie jak burki, a żadnych konstruktywnych wniosków tym bardziej działań z tego nie będzie. A kretyni przy korycie się cieszą.
Kaczyński umie sprawić nawet, że polskie kabarety stają się śmieszne
TytanowyRosomak napisał/a:
... Platfusy obywatelskie wiedząc o tym przeforsowali ustawę 1066 by w razie co dostać pomoc dojczów ...
Niezwyciężony napisał/a:
Nie zmienia to faktu że pierwsze wpadło na to PO albo nie sami wpadli bo to banda dyletantów i debili tylko zapewne ktoś życzliwy z za wiadomej granicy podsunął im ten pomysł. Nadal też uważam że każdy rząd który wykorzystałby ten fortel jako pomoc w pacyfikacji obywateli byłby skończony i prędzej czy później obalony.
Po co wy się kłócicie o wyborze między po pis. Przecież to jedna wielka mafia, wszyscy są spuścizna komunistów rządzących w czasach PRL. Wałęsa bał się lustracji i dokonał nocnej zmiany. W Polsce mógłby coś zdziałać tylko dyktator, który siłą objąłby władzę, niestety Polacy to debile i dają się wciągnąć w walki polityków o koryto, a nie o chęć zmiany w Polsce na lepsze i plan działania na jakieś 100 lat, czyli pracy na dobro kraju jak w Chinach czy w powojennym RFN'nie.
Do tego powinno się przeprowadzić lustrację i do trzeciego pokolenia wyjebać potomków komunistów ze wszystkich urzędów państwowych, propagandowych i zająć całe majątki, dając najniższą krajową w ramach zadośćuczynienia.
Do tego powinno się przeprowadzić lustrację i do trzeciego pokolenia wyjebać potomków komunistów ze wszystkich urzędów państwowych, propagandowych i zająć całe majątki, dając najniższą krajową w ramach zadośćuczynienia.
to jest ustawa Siemoniaka a nie pisu, nie jest problemem, że obce wojska się będą pojawiać bo jakby jest brygada rotacyjna, odbywają się wspólne manewry itd., natomiast tam są zapisy "na wezwanie podmiotu trzeciego", który nie jest sprecyzowany i że będą mogli działać z bronią ostrą nawet w czasie pokoju, co do kupy wykracza już poza manewry i każe się martwić o ewentualne tłumienie zamieszek itd.
dlaczego pis jeszcze nie skasował 1066 i przegłosował gówno poprzedników... bo to jedna kurwa komunistyczna sitwa
dlaczego pis jeszcze nie skasował 1066 i przegłosował gówno poprzedników... bo to jedna kurwa komunistyczna sitwa
TytanowyRosomak napisał/a:
Nie zmienia to faktu że pierwsze wpadło na to PO ...
I kurwa co z tego ? zajebiście infantylny argument
Nie widzisz wałów swojej ukochanej partii a jak ci się je podstawi pod nos to zaczynasz relatywizować, a bo PO robiło tak samo, a PO wpadło na to pierwsze.
^up po czym wnioskujesz że pis to moja partia bałwanie Ja nie jestem demokratą i wszystkich bym po kolei wypierdolił z kraju a z wiejskiej zrobił cyrk bo i kształt podobny nawet. Jedyne wybory na których byłem to by krzaka na NIE pod akcesyjnym do unii pierdolnąć. Jak Leszek podpisywał lizboński to takiej długiej wiąchy w telewizor dawno nie posłałem.
Jeżeli nie zwracasz uwagi na ratingi Polski które, pną się w górę, na nowe inwestycje zagranicznych inwestorów, na zmniejszenie deficytu itd, a zwracasz uwagę na to co pieprzy Timmermans, ze jest u nas bezprawie to dalej wrzucaj takie filmiki ty niemiecka prostytutko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów