📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że to główno nie trafi na główną. Nie po to jest Sadistic, żeby służyć jako spluwaczka polityczna. Mamy tego multum gdzie indziej.
Dobre, dobre, hehe.
Mi również opadła szczęka jak to zobaczyłem, bo jakie znaczenie ma wyeksponowanie ubeckiej przeszłości Wałęsy do jego poparcia dla jakiegoś aferzysty z peło? Chociaż nie napisali nic, co nie byłoby prawdą, to wygląda to na bardzo osobisty afront do Bolka i niestety odbiera powagę stacji. Ale żeby zachować homeostazę to przypomnę, że w konkurencyjnej tvn też roi się od niezłych kurew, a fakt, że ojcami założycielami tej stacji byli oficerowie WSI wyjaśnia dlaczego właśnie z nimi sympatyzuje nasz triumfator totolotka recydywista.
freaky
Dokładnie. Z publicznej stacji zrobili piaskownice w której dzieci się przezywają i wypominają sobie wstydliwe sytuacje z życia. Kilka razy zdarzało mi się obejrzeć ostatnimi czasy wiadomości w TVP i takiej propagandy oraz atakowania i ośmieszania opozycji nie widziałem jeszcze w polskich mediach nigdy.
Dokładnie. Z publicznej stacji zrobili piaskownice w której dzieci się przezywają i wypominają sobie wstydliwe sytuacje z życia. Kilka razy zdarzało mi się obejrzeć ostatnimi czasy wiadomości w TVP i takiej propagandy oraz atakowania i ośmieszania opozycji nie widziałem jeszcze w polskich mediach nigdy.
TVP zatoczyła koło i wróciła do lat 80. Proponuję obejrzeć na youtubie Dziennik Telewizyjny z lat 80, niewiele się to różni od współczesnych Wiadomości. Ten sam język, narracja i styl.
żenada. odgięcie tvp na prawo jest proporcjonalne do odgięcia tvn w lewo. a w polsacie kevin sam w domu :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów