📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r061071 napisał/a:
freaky ekxpercie od kurew a ile bierzesz za obciaganie?
Nie będziesz mi obciągał nawet za dopłatą! Poza tym musisz być nieźle ograniczony...
r061071 napisał/a:
freaky ekxpercie od kurew a ile bierzesz za obciaganie?
Masz i wcieraj delikatnie.
Czas leci a rachoń kija jeszcze nie wypluł.
Echhh... Rozpetałeś gównoburzę. Zaraz będą z dupy strzelać jadem zwolennicy, przeciwnicy PiSu, i na chuj? PiS jest nie najlepszym wyborem, ale na chwilę obecną masz jakąś alternatywną NORMALNĄ partię która ma szansę rządzić? No chyba że jesteś z tych nowoczesnych co chcą mieć uchodźców, związki jakie tylko sobie zamarzą i bardzo lubią się nadstawiać niemcom.
Nic tak nie poprawia wizerunku tego strajku jak posłanka szajbus-wielgus, która popiera aborcje tych osób
A obrazek trafiony, te kurwa ich pseudo promocje o których nikt nie wie i kosztują absurdalne kwoty...
A obrazek trafiony, te kurwa ich pseudo promocje o których nikt nie wie i kosztują absurdalne kwoty...
mygyry napisał/a:
Nic tak nie poprawia wizerunku tego strajku jak posłanka szajbus-wielgus, która popiera aborcje tych osób
No nie? Nawet kurwa nie wiadomo czy ten jacht wypłynął czy gdzie się znajduje
Jak to spiewał poeta. "Czasem rzecz łatwa, czasem rzecz trudna, każdy chce wydrzeć jak najwiekszy kawał sukna".
Ale to i tak pikus z roszczeniowcami z Francji, tam maja takie przywileje że nasz górnik to ubogi krewny.
Ale to i tak pikus z roszczeniowcami z Francji, tam maja takie przywileje że nasz górnik to ubogi krewny.
nowynick napisał/a:
No nie? Nawet kurwa nie wiadomo czy ten jacht wypłynął czy gdzie się znajduje
To jeszcze nic, pierdolą o wstających z kolan stoczniach a łódkę od Francuzów kupują do promocji Polski
to dla podkreślenia zasług Francuzów w historii Polski i że zawsze wychodziliśmy wspaniale na sojuszach z tym krajem. Od czasów Walezego co spierdolił do siebie przy pierwszej sposobności, poprzez Napoleona, który posłał nasze wojska pod Moskwę w zimę, na II WŚ kończąc...
Już kurwy z PiS szykują nowy podatek żeby dać dla niepełnosprawnych, a może niech płacą Ci co są przeciwko aborcji, czyli teoretycznie wszyscy katolicy
Szkoda, że zaraz to wywalą do dział 'Sadolowa polityka' czy jak ten zbiornik się nazywa.
P.S. "szajbus-wielgus" lub Schleswig-Holstein
P.S. "szajbus-wielgus" lub Schleswig-Holstein
Ja rozumiem, że jakaś tam pomoc socjalna powinna istnieć, szczególnie dla tych, którzy są pozbawieni możliwości normalnego życia nie z własnej winy. Ale minimalna emerytura (coś na co ludzie pracują latami) i jeszcze dodatek rehabilitacyjny i kurwa co jeszcze może samochód i sanatorium w ciepłych krajach? Ludzie są odrealnieni całkiem- chcesz mieć dziecko, to musisz się liczyć z odpowiedzialnością, nawet wyjątkowych okolicznościach, a nie płakać, że dziecko chore i wszyscy dookoła mają za to płacić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów