📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zabrać ćpunom itp i rozdzielić między inwalidów.a swoją drogą ten protest to groteska i w chuj żenująca postawa rodziców ktorzy narażają niepełnosprawne dzieci na pobyt w takich warunkach.
"Ja mam okulary, widziałem wszystko"
Stwierdzam zdolność do pracy.
Stwierdzam zdolność do pracy.
Jakie to jest żenujące, gdy te babska robią narzędzia w proteście ze swoich niepełnosprawnych dzieci. W dodatku histerią i krzykiem chcą wywrzeć presję, pogłos i wzbudzić sensację. Kurwa, lamentują, bo od miesiąca muszą siedzieć w sejmie i nie mogą odpowiednio zając się swoimi podopiecznymi. To po jaką cholerę brały niepełnosprawne dzieci do okupacji sejmu?
Witam,
jestem daleki od oceny czy te osoby robią dobrze czy też nie. Ze względu na to, że nie jestem rodzicem osoby niepełnosprawnej. Chciałbym Was jednak spytać całkiem serio- otóż czy to co odpierdalają te kobiety można nazwać pewnego rodzaju terroryzmem???
jestem daleki od oceny czy te osoby robią dobrze czy też nie. Ze względu na to, że nie jestem rodzicem osoby niepełnosprawnej. Chciałbym Was jednak spytać całkiem serio- otóż czy to co odpierdalają te kobiety można nazwać pewnego rodzaju terroryzmem???
Sorry1990 napisał/a:
czy to co odpierdalają te kobiety można nazwać pewnego rodzaju terroryzmem???
Tak. Gdyby to ode mnie zależało, kazałbym je wypierdolić za okno. Dziękuję.
Velture napisał/a:
"tutaj jest nasza kuchnia"...
Kurwa mać (...)
Od ponad miesiąca tam siedzą, z tęsknoty za naturalnym środowiskiem urządzają sobie namiastkę tego do czego przywykły. Kiedyś już tak było:
"Ja cisnę po tych pizdach a nie po niepełnosprawnych."
Ja pierdole, a ile z tych niepełnosprawnych ma świadomość, jak ciężko jest ich opiekunom?Szczególnie gdy mówimy o zaburzeniach mózgu?
Generalnie jak nie masz w rodzinie nikogo takiego, to chuja możesz wiedzieć o tym, ale gdzie ja o tym pisze, skoro to strona gdzie się jebie każdego za wszystko i za nic.
Jest 500+, które pobiera od zajebania majętnych osób, a czego zupełnie nie potrzebują.Mówi się o mieszkaniu+ dla jebanych w dupe studenciaków chlejących za kase starych co weekend.Są plany wprowadzenia w każdym powiecie chociaż jednej strzelnicy (co z resztą zostało poruszone na tej awanturze).Sam pomysł sam w sobie nie jest głupi, ale że kontrodpowiedzią na pytanie : Dlaczego nie możecie dać 500+ dla najbardziej potrzebujących, a wydajecie szmal na jakieś strzelnice? było : Przecież ci niepełnosprawni też mogą korzystać ze strzelnic - to można spodziewać się tylko w tak zjebanym, wyznaniowym państwie.
Więc nie pierdol mi tu, że to gra polityczna, bo są ludzie, którzy jakby byli bardziej pojebani i mocno stali pod ścianą z kasą, to sami by się tam wybrali.To, że tego nie robi chociażby mój brat nie znaczy, że nie zgadza się protestującymi - wręcz przeciwnie.
Ja pierdole, a ile z tych niepełnosprawnych ma świadomość, jak ciężko jest ich opiekunom?Szczególnie gdy mówimy o zaburzeniach mózgu?
Generalnie jak nie masz w rodzinie nikogo takiego, to chuja możesz wiedzieć o tym, ale gdzie ja o tym pisze, skoro to strona gdzie się jebie każdego za wszystko i za nic.
Jest 500+, które pobiera od zajebania majętnych osób, a czego zupełnie nie potrzebują.Mówi się o mieszkaniu+ dla jebanych w dupe studenciaków chlejących za kase starych co weekend.Są plany wprowadzenia w każdym powiecie chociaż jednej strzelnicy (co z resztą zostało poruszone na tej awanturze).Sam pomysł sam w sobie nie jest głupi, ale że kontrodpowiedzią na pytanie : Dlaczego nie możecie dać 500+ dla najbardziej potrzebujących, a wydajecie szmal na jakieś strzelnice? było : Przecież ci niepełnosprawni też mogą korzystać ze strzelnic - to można spodziewać się tylko w tak zjebanym, wyznaniowym państwie.
Więc nie pierdol mi tu, że to gra polityczna, bo są ludzie, którzy jakby byli bardziej pojebani i mocno stali pod ścianą z kasą, to sami by się tam wybrali.To, że tego nie robi chociażby mój brat nie znaczy, że nie zgadza się protestującymi - wręcz przeciwnie.
To jest gra polityczna.
Jeśli tego nie widzisz to żal mi ciebie.
To jest kurwa sejm i straż marszałkowska powinna ich wyprowadzić dawno temu, to raz.
Po drugie zobacz jacy politycy się tam kręcą i nakręcają.
Po trzecie te koszulki, bannery i inne rzeczy opłacane przez opozycję.
Większość Polaków uważa, że zmiany zaproponowane przez rząd dla niepełnosprawnych są dobre.
Znakomita większość osób niepełnosprawnych również i sami mówią, że mają dość tego co odpierdala ta maleńka garstka w sejmie.
Dostali to co chcieli i nagle zmienili zdanie? Przypadek?
Weź człowieku mnie nie rozśmieszaj.
A no i dodam tylko jak ta locha w zebrę ubrana ściemniała przed kamerami, że jej synek (ten w okularach na wózku) nie pracuje i chciałaby aby pracował ale nie może...
Co się okazało? Synek pracuje w jakiejś fundacji i dostaje dofinansowanie od państwa na tą pracę.
Więc TAK KURWA! To jest polityczne.
Jeśli tego nie widzisz to żal mi ciebie.
To jest kurwa sejm i straż marszałkowska powinna ich wyprowadzić dawno temu, to raz.
Po drugie zobacz jacy politycy się tam kręcą i nakręcają.
Po trzecie te koszulki, bannery i inne rzeczy opłacane przez opozycję.
Większość Polaków uważa, że zmiany zaproponowane przez rząd dla niepełnosprawnych są dobre.
Znakomita większość osób niepełnosprawnych również i sami mówią, że mają dość tego co odpierdala ta maleńka garstka w sejmie.
Dostali to co chcieli i nagle zmienili zdanie? Przypadek?
Weź człowieku mnie nie rozśmieszaj.
A no i dodam tylko jak ta locha w zebrę ubrana ściemniała przed kamerami, że jej synek (ten w okularach na wózku) nie pracuje i chciałaby aby pracował ale nie może...
Co się okazało? Synek pracuje w jakiejś fundacji i dostaje dofinansowanie od państwa na tą pracę.
Więc TAK KURWA! To jest polityczne.
no nie no poprosstu kurwa nie.... boze czy Ty to widzisz ..... lac te tepe kurwy za krzywdzenie swoich niepelnosprawnych dzieci
Problem jest taki, że gdyby rząd spełnił ich wszystkie postulaty, to pojawiłyby się kolejne grupy roszczeniowe wysłane przez opozycję.
Jak zaczną budować barykady i znosić opony to straż marszałkowska też będzie się tak pieprzyć ? Oni nie są tam żeby ładnie wyglądać, tylko żeby cały ten kurwidołek chociaż wyglądał na sprawnie zarządzaną instytucję.
A co do samych protestujących to chyba jasno się wypowiedzieli czego chcą: żeby PIS nie wygrał żadnych kolejnych wyborów, to jest ich pieprzony postulat.
Zastanawiam się tylko co tam robili niepełnosprawni i właściwie po czyjej są stronie?
A co do samych protestujących to chyba jasno się wypowiedzieli czego chcą: żeby PIS nie wygrał żadnych kolejnych wyborów, to jest ich pieprzony postulat.
Zastanawiam się tylko co tam robili niepełnosprawni i właściwie po czyjej są stronie?
Może to ja zadam pytanie: Po jaki wuj jest straż marszałkowska, gdy nie jest w stanie zatrzymać inwazji/okupacji/protestu i wyrzucić w/w?
Za moje i Wasze pieniądze mamy straż miejską z uprawnieniami starej ustawy.
Za moje i Wasze pieniądze mamy straż miejską z uprawnieniami starej ustawy.
Kurwa ale co to zmienia?Nawet jeśli to jest gra, stać by Cię było na tę chwilę, zakładając, że masz dziecko z ciężkim porażeniem mózgowym (czego nie życzę nawet wrogowi), by rzucić pracę, by zająć się synem/córką, kupić nierefundowane leki, opłacić sprzęt, terapie, wyjazdy, dietę?
"Większość Polaków uważa, że zmiany zaproponowane przez rząd są dobre. "
Co jest dobre?Brak praworządności w państwie?Ustawa antyaborcyjna?Czy może teraz podwyżki cen paliw?Bo mam nadzieje, że nie nazywasz dobrymi zmianami dawania 500+ gdzie jest to zbędne i kolejne obietnice pisu, by tylko ponownie ciemnogród zagłosował jak powinien.
"Znakomita większość osób niepełnosprawnych również i sami mówią, że mają dość tego co odpierdala ta maleńka garstka w sejmie. "
Tutaj nie wiem o co Ci chodzi i tyle.
"Większość Polaków uważa, że zmiany zaproponowane przez rząd są dobre. "
Co jest dobre?Brak praworządności w państwie?Ustawa antyaborcyjna?Czy może teraz podwyżki cen paliw?Bo mam nadzieje, że nie nazywasz dobrymi zmianami dawania 500+ gdzie jest to zbędne i kolejne obietnice pisu, by tylko ponownie ciemnogród zagłosował jak powinien.
"Znakomita większość osób niepełnosprawnych również i sami mówią, że mają dość tego co odpierdala ta maleńka garstka w sejmie. "
Tutaj nie wiem o co Ci chodzi i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów