18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M................6 2018-05-24, 20:29 5
zabrać ćpunom itp i rozdzielić między inwalidów.a swoją drogą ten protest to groteska i w chuj żenująca postawa rodziców ktorzy narażają niepełnosprawne dzieci na pobyt w takich warunkach.
Zgłoś
k................0 2018-05-24, 20:34 4
"Ja mam okulary, widziałem wszystko"
Stwierdzam zdolność do pracy.
Zgłoś
JedkerTC 2018-05-24, 20:35 3
Jakie to jest żenujące, gdy te babska robią narzędzia w proteście ze swoich niepełnosprawnych dzieci. W dodatku histerią i krzykiem chcą wywrzeć presję, pogłos i wzbudzić sensację. Kurwa, lamentują, bo od miesiąca muszą siedzieć w sejmie i nie mogą odpowiednio zając się swoimi podopiecznymi. To po jaką cholerę brały niepełnosprawne dzieci do okupacji sejmu?
Zgłoś
DMT 2018-05-24, 20:43 3
To jest tak kurwa żenujące, że nawet nie chce mi się komentować. Zatańczmy więc wszyscy:

Zgłoś
Sorry1990 2018-05-24, 20:49 1
Witam,
jestem daleki od oceny czy te osoby robią dobrze czy też nie. Ze względu na to, że nie jestem rodzicem osoby niepełnosprawnej. Chciałbym Was jednak spytać całkiem serio- otóż czy to co odpierdalają te kobiety można nazwać pewnego rodzaju terroryzmem???
Zgłoś
DMT 2018-05-24, 20:53 2
Sorry1990 napisał/a:

czy to co odpierdalają te kobiety można nazwać pewnego rodzaju terroryzmem???

Tak. Gdyby to ode mnie zależało, kazałbym je wypierdolić za okno. Dziękuję.
Zgłoś
a2711817 2018-05-24, 21:03 1
Velture napisał/a:

"tutaj jest nasza kuchnia"...
Kurwa mać (...)

Od ponad miesiąca tam siedzą, z tęsknoty za naturalnym środowiskiem urządzają sobie namiastkę tego do czego przywykły. Kiedyś już tak było:

Zgłoś
Doherty 2018-05-24, 21:09 1
"Ja cisnę po tych pizdach a nie po niepełnosprawnych."

Ja pierdole, a ile z tych niepełnosprawnych ma świadomość, jak ciężko jest ich opiekunom?Szczególnie gdy mówimy o zaburzeniach mózgu?

Generalnie jak nie masz w rodzinie nikogo takiego, to chuja możesz wiedzieć o tym, ale gdzie ja o tym pisze, skoro to strona gdzie się jebie każdego za wszystko i za nic.

Jest 500+, które pobiera od zajebania majętnych osób, a czego zupełnie nie potrzebują.Mówi się o mieszkaniu+ dla jebanych w dupe studenciaków chlejących za kase starych co weekend.Są plany wprowadzenia w każdym powiecie chociaż jednej strzelnicy (co z resztą zostało poruszone na tej awanturze).Sam pomysł sam w sobie nie jest głupi, ale że kontrodpowiedzią na pytanie : Dlaczego nie możecie dać 500+ dla najbardziej potrzebujących, a wydajecie szmal na jakieś strzelnice? było : Przecież ci niepełnosprawni też mogą korzystać ze strzelnic - to można spodziewać się tylko w tak zjebanym, wyznaniowym państwie.

Więc nie pierdol mi tu, że to gra polityczna, bo są ludzie, którzy jakby byli bardziej pojebani i mocno stali pod ścianą z kasą, to sami by się tam wybrali.To, że tego nie robi chociażby mój brat nie znaczy, że nie zgadza się protestującymi - wręcz przeciwnie.
Zgłoś
~Velture 2018-05-24, 21:14 5
To jest gra polityczna.
Jeśli tego nie widzisz to żal mi ciebie.

To jest kurwa sejm i straż marszałkowska powinna ich wyprowadzić dawno temu, to raz.
Po drugie zobacz jacy politycy się tam kręcą i nakręcają.
Po trzecie te koszulki, bannery i inne rzeczy opłacane przez opozycję.

Większość Polaków uważa, że zmiany zaproponowane przez rząd dla niepełnosprawnych są dobre.
Znakomita większość osób niepełnosprawnych również i sami mówią, że mają dość tego co odpierdala ta maleńka garstka w sejmie.

Dostali to co chcieli i nagle zmienili zdanie? Przypadek?

Weź człowieku mnie nie rozśmieszaj.

A no i dodam tylko jak ta locha w zebrę ubrana ściemniała przed kamerami, że jej synek (ten w okularach na wózku) nie pracuje i chciałaby aby pracował ale nie może...
Co się okazało? Synek pracuje w jakiejś fundacji i dostaje dofinansowanie od państwa na tą pracę.

Więc TAK KURWA! To jest polityczne.
Zgłoś
KrankTek 2018-05-24, 21:14 2
no nie no poprosstu kurwa nie.... boze czy Ty to widzisz ..... lac te tepe kurwy za krzywdzenie swoich niepelnosprawnych dzieci
Zgłoś
k................0 2018-05-24, 21:27 1
Problem jest taki, że gdyby rząd spełnił ich wszystkie postulaty, to pojawiłyby się kolejne grupy roszczeniowe wysłane przez opozycję.
Zgłoś
ziomandrzej 2018-05-24, 21:29
Jak zaczną budować barykady i znosić opony to straż marszałkowska też będzie się tak pieprzyć ? Oni nie są tam żeby ładnie wyglądać, tylko żeby cały ten kurwidołek chociaż wyglądał na sprawnie zarządzaną instytucję.

A co do samych protestujących to chyba jasno się wypowiedzieli czego chcą: żeby PIS nie wygrał żadnych kolejnych wyborów, to jest ich pieprzony postulat.
Zastanawiam się tylko co tam robili niepełnosprawni i właściwie po czyjej są stronie?
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-05-24, 21:32
Może to ja zadam pytanie: Po jaki wuj jest straż marszałkowska, gdy nie jest w stanie zatrzymać inwazji/okupacji/protestu i wyrzucić w/w?
Za moje i Wasze pieniądze mamy straż miejską z uprawnieniami starej ustawy.
Zgłoś
Doherty 2018-05-24, 21:37
Kurwa ale co to zmienia?Nawet jeśli to jest gra, stać by Cię było na tę chwilę, zakładając, że masz dziecko z ciężkim porażeniem mózgowym (czego nie życzę nawet wrogowi), by rzucić pracę, by zająć się synem/córką, kupić nierefundowane leki, opłacić sprzęt, terapie, wyjazdy, dietę?

"Większość Polaków uważa, że zmiany zaproponowane przez rząd są dobre. "

Co jest dobre?Brak praworządności w państwie?Ustawa antyaborcyjna?Czy może teraz podwyżki cen paliw?Bo mam nadzieje, że nie nazywasz dobrymi zmianami dawania 500+ gdzie jest to zbędne i kolejne obietnice pisu, by tylko ponownie ciemnogród zagłosował jak powinien.

"Znakomita większość osób niepełnosprawnych również i sami mówią, że mają dość tego co odpierdala ta maleńka garstka w sejmie. "

Tutaj nie wiem o co Ci chodzi i tyle.
Zgłoś
r061071 2018-05-24, 21:41
velture tak mi cos przyszlo, nie gniewaj się ale chyba ty jesteś w tym towarzystwie upośledzony najbardziej

jak byles maly pewnie matka kielbase na szyji wieszala zebys mogl się z psami na podworku bawic
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem