📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gowno z tego wyjdzie. Dzieci nie beda sie tam integrowac tylko robic syf i demoralizowac sie nawzajem za poleceniem rodzicow- o ile w ogole sie tam pokaza.Nakladane kary nic nie dadza, obetna zasilki i skonczy sie na grabieżach, zamieszkach i rozbojach. Sytuacja w Europie zaszla na tyle daleko, że delikatne srodki tylko pogorszą sytuację. Teraz to jest czas na policje i wojsko, masowa deportacje z uzyciem srodkow przymusu bezposredniego. Nieedlugo i na to bedzie za pozno, wiec jak nie zaczna tego robic zaraz to tylko czekac na wojne domowa, poglebianie sie gett, wiecej "no-go zones" gdzie juz tylko wozami opancerOnymi mozna bedzie wjechac bo beda mordy na tle rasowym, kulturowym i łupieżczym. A kolejny etap to emigracja białych na zupelnie inny kontynent - USA, Kanada, Rosja, Australia, Japonia, Korea i wbrew pozorom - Poludniowa Afryka.
Szkoda na to paatrzec wiedzac, ze nasze dzieci poznaja Europe jako śmietnik, zrujnowany eksperyment multikulti, cale kraje ktore same opłaciły swoją eksterminację przez zniewieścienie.
Szkoda na to paatrzec wiedzac, ze nasze dzieci poznaja Europe jako śmietnik, zrujnowany eksperyment multikulti, cale kraje ktore same opłaciły swoją eksterminację przez zniewieścienie.
Ciekawy skutek uboczny. Merkel sprowadza ich jak najwięcej aby wywołać 3. wojnę i w efekcie zmieść ich wszystkich z powierzchni Ziemi, a tam żałośnie próbują tych imigrantów asymilować. Dania traci mój szacunek.
dzieci będą bardziej wyedukowane od ich rodziców mając poniżej 10 lat, nieźle
@Jaczuro - Południowa Afryka? Tam gdzie co roku kilkuset farmerów się morduje tylko za to, że są biali?
Hehe, ciekaw jestem ilu Januszy klaszcze uszami na myśl o obowiązku szkolnym w Danii (bo imigranty), a jednocześnie dostaje sraczki, że w Polsce jest obowiązek szkolny i program nauczania, który jest 'niezgodny z jego sumieniem i przekonaniami'.
No dalej, który pierwszy będzie kładł się Rejtanem w obronie praw rodziców muzułmańskich dzieci do nauczania zgodnie z 'wiarą ojców', bez 'homopropagandy', itp?
No dalej, który pierwszy będzie kładł się Rejtanem w obronie praw rodziców muzułmańskich dzieci do nauczania zgodnie z 'wiarą ojców', bez 'homopropagandy', itp?
ciapaki i zrozumienie ich indoktrynacji wykonanej przez islamistów
już to widzę
szybciej zobaczę szwedzkiego spadającego pedała z najwyższej wieży w sztokcholmie , lub to że żydzi przestaną śmierdzieć brudem i czosnkiem
już to widzę
szybciej zobaczę szwedzkiego spadającego pedała z najwyższej wieży w sztokcholmie , lub to że żydzi przestaną śmierdzieć brudem i czosnkiem
To jest straszne, uda się z imigrantami to w końcu wszyscy będą musieli tak robić Dziecko po ukończeniu roku będziesz widywać w weekendy
przynajmniej szczerze
A tak serio może mi ktoś wyjaśnić istotne różnice między PiS, PO, Nowoczesną, SLD, Razem, LPR, Samoobroną etc. co rządzi od `89? Bo jak dla mnie to banda tych samych ekskomuchów i cwaniaków, którzy myślą tylko o korycie od 29 lat już...
A tak serio może mi ktoś wyjaśnić istotne różnice między PiS, PO, Nowoczesną, SLD, Razem, LPR, Samoobroną etc. co rządzi od `89? Bo jak dla mnie to banda tych samych ekskomuchów i cwaniaków, którzy myślą tylko o korycie od 29 lat już...
nowynick napisał/a:
żrą się przed kamerami a w kuluarach razem wódę chleją...
Skoro i tak to poleci do zbiorczego smietnika to szybki sucharek.
Czym się różnią od siebie członkowie PSL?
Stopniem pokrewieństwa.
Czym się różnią od siebie członkowie PSL?
Stopniem pokrewieństwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów