18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick 2018-05-29, 15:50

jak szambo wybiło to teraz już pewnie nawet w wybiórczej przeczytasz
Zgłoś
traf 2018-05-29, 16:21
fake news hehe
Zgłoś
J................o 2018-05-29, 16:30 15
Gowno z tego wyjdzie. Dzieci nie beda sie tam integrowac tylko robic syf i demoralizowac sie nawzajem za poleceniem rodzicow- o ile w ogole sie tam pokaza.Nakladane kary nic nie dadza, obetna zasilki i skonczy sie na grabieżach, zamieszkach i rozbojach. Sytuacja w Europie zaszla na tyle daleko, że delikatne srodki tylko pogorszą sytuację. Teraz to jest czas na policje i wojsko, masowa deportacje z uzyciem srodkow przymusu bezposredniego. Nieedlugo i na to bedzie za pozno, wiec jak nie zaczna tego robic zaraz to tylko czekac na wojne domowa, poglebianie sie gett, wiecej "no-go zones" gdzie juz tylko wozami opancerOnymi mozna bedzie wjechac bo beda mordy na tle rasowym, kulturowym i łupieżczym. A kolejny etap to emigracja białych na zupelnie inny kontynent - USA, Kanada, Rosja, Australia, Japonia, Korea i wbrew pozorom - Poludniowa Afryka.
Szkoda na to paatrzec wiedzac, ze nasze dzieci poznaja Europe jako śmietnik, zrujnowany eksperyment multikulti, cale kraje ktore same opłaciły swoją eksterminację przez zniewieścienie.
Zgłoś
kiedystobylo 2018-05-29, 18:07
Ciekawy skutek uboczny. Merkel sprowadza ich jak najwięcej aby wywołać 3. wojnę i w efekcie zmieść ich wszystkich z powierzchni Ziemi, a tam żałośnie próbują tych imigrantów asymilować. Dania traci mój szacunek.
Zgłoś
floverinho 2018-05-29, 18:24
dzieci będą bardziej wyedukowane od ich rodziców mając poniżej 10 lat, nieźle
Zgłoś
phrontch 2018-05-29, 18:33 1
@Jaczuro - Południowa Afryka? Tam gdzie co roku kilkuset farmerów się morduje tylko za to, że są biali?
Zgłoś
jackalski 2018-05-29, 18:56
Hehe, ciekaw jestem ilu Januszy klaszcze uszami na myśl o obowiązku szkolnym w Danii (bo imigranty), a jednocześnie dostaje sraczki, że w Polsce jest obowiązek szkolny i program nauczania, który jest 'niezgodny z jego sumieniem i przekonaniami'.

No dalej, który pierwszy będzie kładł się Rejtanem w obronie praw rodziców muzułmańskich dzieci do nauczania zgodnie z 'wiarą ojców', bez 'homopropagandy', itp?
Zgłoś
FransFr 2018-05-29, 19:38
Too little, too late...
Zgłoś
edek.bajzel 2018-05-29, 20:31
ciapaki i zrozumienie ich indoktrynacji wykonanej przez islamistów
już to widzę
szybciej zobaczę szwedzkiego spadającego pedała z najwyższej wieży w sztokcholmie , lub to że żydzi przestaną śmierdzieć brudem i czosnkiem
Zgłoś
kawior2007 2018-05-29, 21:26
To jest straszne, uda się z imigrantami to w końcu wszyscy będą musieli tak robić Dziecko po ukończeniu roku będziesz widywać w weekendy
Zgłoś
buczkog 2018-05-29, 23:15
No i KURWA BARDZO DOBRZE. Chyba Europa po mału się budzi.
Zgłoś
nowynick 2018-05-30, 9:46 4
przynajmniej szczerze

A tak serio może mi ktoś wyjaśnić istotne różnice między PiS, PO, Nowoczesną, SLD, Razem, LPR, Samoobroną etc. co rządzi od `89? Bo jak dla mnie to banda tych samych ekskomuchów i cwaniaków, którzy myślą tylko o korycie od 29 lat już...
Zgłoś
Halman 2018-05-30, 9:52 3
nowynick napisał/a:

A tak serio może mi ktoś wyjaśnić istotne różnice między PiS, PO, Nowoczesną, SLD, Razem, LPR, Samoobroną etc. co rządzi od `89? Bo jak dla mnie to banda tych samych ekskomuchów i cwaniaków, którzy myślą tylko o korycie od 29 lat już...

żrą się przed kamerami a w kuluarach razem wódę chleją...
Zgłoś
~Velture 2018-05-30, 9:53 2
Skoro i tak to poleci do zbiorczego smietnika to szybki sucharek.

Czym się różnią od siebie członkowie PSL?
Stopniem pokrewieństwa.
Zgłoś
s................s 2018-08-14, 16:14 16
To nigdy nie przestanie bawić.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem