Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zacząłeś to skończ a nie wycofuj się rakiem. Trzeba było nie wbijać patyka w gówno.
Wskaż wyrok sądu RP, który skazał Wałęsę za współprace z bolszewikami.
Bo zgodnie z polskim prawem wobec braku takiego wyroku oskarżając Wałęsę po prostu go pomawiasz.
O czym ty mówisz chłopie ? Dlaczego sąd miałby go skazywac Wałęsę za współprace z SB ? Nikt nie skazał za to Czarneckiego, Waltera, Solorza, Olechowskiego, że nie wspomnę o Urbanie czy tysiącach innych donosicieli. nie ma takiego prawa w Polsce. Sąd może wskazać kto ma rację jeżeli Wałęsa kogoś pozwie , ale na to się nie zanosi bo, bo dowody są oczywiste już abstrahująć że w swoich słowotokach już nie raz się przyznał do tego niechcący
co do JP2 to możesz uważać co chcesz, tylko trzeba być jeszcze wiarygodnym.
Tak się własnie rozmawia ( pisze ) Prawde znają tylko główni aktorzy a my możemy jedynie spekulować bądz wysnuwać wnioski z dostepnych materiałów.Shalompo ile Wy macie lat? bo coś mi się wydaje, że chuja wiecie a najwięcej szczekacie.
O czym ty mówisz chłopie ? Dlaczego sąd miałby go skazywac Wałęsę za współprace z SB ? Nikt nie skazał za to Czarneckiego, Waltera, Solorza, Olechowskiego, że nie wspomnę o Urbanie czy tysiącach innych donosicieli. nie ma takiego prawa w Polsce. Sąd może wskazać kto ma rację jeżeli Wałęsa kogoś pozwie , ale na to się nie zanosi bo, bo dowody są oczywiste już abstrahująć że w swoich słowotokach już nie raz się przyznał do tego niechcący
co do JP2 to możesz uważać co chcesz, tylko trzeba być jeszcze wiarygodnym.
O ile dobrze kojarzę nie skazuje się za współpracę, bo wtedy trzeba było by skazać pół kraju, skazuje się za kłamstwo lustracyjne.
ciekawe czy bys tak kozaczył jak bys zapierdalał 12h 7 dni w tygodniu za 500zł ps. twoja matka ma większą pizdę jak wjadę w nią swoim kutasem
ad.1. Dzisiaj tylko frajerzy albu nieudacznicy tak zapierdalają, za taką pensję to nawet ukr nie będzie robił.
ad.2. A masz czym ?
IF ((lewak = żyd OR lewak = szabes goj) return niepoprwne TRUE
ELSE IF (inny lewak) return "Debil"
ELSE return "Człowiek"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów