📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dokładnie, gimnazjum już obliczało takie rzeczy - na oko widać, że pętla ma wysokość domu (mniej więcej), czyli energii potencjalnej nie wystarczy na pokonanie tarcia
Tak przecież to jasne że całka z prawa grawitacji podzielić przez teorię względności to prosty wzór na objętość hydrologiczno-opływową, proste!
Stetryczały_Skurwiel napisał/a:
dokładnie, gimnazjum już obliczało takie rzeczy - na oko widać, że pętla ma wysokość domu (mniej więcej), czyli energii potencjalnej nie wystarczy na pokonanie tarcia
jak to jest kopiować komentarze z innych serwisów aby zebrać wirtualne piwo ?
czego ludzie nie zrobią...
Cytat:
Tak przecież to jasne że całka z prawa grawitacji podzielić przez teorię względności to prosty wzór na objętość hydrologiczno-opływową, proste!
Oj dzieciaku lepiej sprawdź czy mama wszystkie podręczniki kupiła. Już za dwa tygodnie koniec laby. Tylko upewnij się czy z fizyki na pewno jest podręcznik i zeszyt ćwiczeń.
rysiek0 napisał/a:
jak to jest kopiować komentarze z innych serwisów aby zebrać wirtualne piwo ?
czego ludzie nie zrobią...
KURWA, Z CZEGO SKOPIOWANE? Sadol to ostatnio jedyna strona, na którą wchodzę. Wygląda na to, że to ty masz zamiar nabijać piwa na oklepanym oskarżeniu...
Stetryczały_Skurwiel napisał/a:
KURWA, Z CZEGO SKOPIOWANE? Sadol to ostatnio jedyna strona, na którą wchodzę. Wygląda na to, że to ty masz zamiar nabijać piwa na oklepanym oskarżeniu...
zadziwiająca podobnie wypowiedź...
joemonster.org/filmy/54782/Zjezdzalnia_z_petla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów