📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nie sadolowe, tylko jakieś satanistyczne. A z satanizmem to mi się zaraz brud kojarzy więc gówniane a nie piękne.
Nie, nie znam się, więc jak chciałeś sobie podładować bateryjki po złym dniu w szkole to nie wyżywaj się na mnie i nie pisz, że to nie satanizm tylko inne gówno, bo i tak mam to w dupie.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Nie, nie znam się, więc jak chciałeś sobie podładować bateryjki po złym dniu w szkole to nie wyżywaj się na mnie i nie pisz, że to nie satanizm tylko inne gówno, bo i tak mam to w dupie.
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Lysy_z_Brazzers
Tak żeby nie było król i królowa powinni być naprzeciwko siebie a u Ciebie jest po przekątnej. Ale ja się nie znam, a eksperci już śpią bo jutro szkoła.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów