18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
k................0 2016-02-07, 13:20 75
I tak powinno być!
Zgłoś
Moby_Dick 2016-02-07, 13:29 5
Dziadek pewnie po doładowaniu dostał kilkudniowej erekcji.. oby nie serca.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
gurup 2016-02-07, 14:21 4
Czarny policjant zupełnie bez powodu paralizuje biednego białego obywatela. I gdzie są te marsze antyrasistowskie? Gdzie organizacje wymyślające jakieś popierdolone akcje przeciwko dyskryminacji rasowej?! Gdzie tygodniowe protesty i zamieszki?!
Zgłoś
eunstachy 2016-02-07, 14:24 16
kevin2000 napisał/a:

I tak powinno być!

i tak właśnie BYŁO!

Fuck Her Right in the Pussy.
Zgłoś
Nae 2016-02-07, 15:43 31
grudzin7 napisał/a:

Czarny policjant zupełnie bez powodu paralizuje biednego białego obywatela. I gdzie są te marsze antyrasistowskie? Gdzie organizacje wymyślające jakieś popierdolone akcje przeciwko dyskryminacji rasowej?! Gdzie tygodniowe protesty i zamieszki?!

Co Ty pierdolisz..

Świat jest piękny, tylko kobiety to kurwy.
Zgłoś
bloodwar 2016-02-07, 16:00 33
Kłótnia była raczej krótka I tak powinno być też w Polsce, od razu by się skończył problem z fikającymi do pollicjantów Sebixami z kompleksem "Jp na 100% bo koledzy stoją za mną to się muszę popisać"

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
tarcer123 2016-02-07, 16:13 1
Było się rzucać jak gówno w przerębli. Trzeba było spokojnie czekać w aucie.
Zgłoś
~żułw 2016-02-07, 18:14 6
ja to bym unik zrobił i wyjebał mu z karaty w czoło, zajebał radiowóz, nakładł tam bomb i wyjebał sie pod komisariatem
tak w gta też robie jak już mają mnie złapać to akbar i sie detonuje

facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nf

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
ramzeselo 2016-02-07, 18:52
A mógł zabić...
Zgłoś
gurup 2016-02-07, 18:58 2
Nae napisał/a:

Co Ty pierdolisz..

Nie ładnie mówić "coś" o swojej siostrze...
Zgłoś
SaintRose 2016-02-07, 19:19 3
Już myślałem że dostanie kulkę jak wysiadł i zaczął ręką wymachiwać
Zgłoś
orzeszwmorde 2016-02-07, 19:42
grudzin7 napisał/a:

Nie ładnie mówić "coś" o swojej siostrze...

Chciał Ci zasugerować w mało elokwentny sposób że masz problemy ze wzrokiem.
Co do siostry to rozwiń temat bo nie wiem czy prokuratury nie powiadomić.

żułw napisał/a:

ja to bym unik zrobił i wyjebał mu z karaty w czoło, zajebał radiowóz, nakładł tam bomb i wyjebał sie pod komisariatem
tak w gta też robie jak już mają mnie złapać to akbar i sie detonuje

Ach ta młodzieńcza fantazja.
Zgłoś
YaPa123 2016-02-07, 20:13
po zatrzymaniu w usa przez policję nie możesz wysiadać z samochodu; Jestem ekspertem widziałem kilka odcinków Cops-ów.
Zgłoś
gurup 2016-02-07, 20:13
@upup,
orzeszwmorde: "halo? policja? proszę przyjechać na sadistica!"

ja nie mam żadnych problemów ze wzrokiem, to wy nie zrozumieliście żartu i lecicie z mordą...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów