📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Więc organizuję wycieczke do chin.
Potrzebuję:
2-3 dresów
tłumacza
kogoś kto nie pije, żeby nas pilnował.
Potrzebuję:
2-3 dresów
tłumacza
kogoś kto nie pije, żeby nas pilnował.
@up
Jeśli szukasz kogoś kto nie pije to sadistic nie jest najlepszym miejscem do szukania
Jeśli szukasz kogoś kto nie pije to sadistic nie jest najlepszym miejscem do szukania
dzieciak się cieszy widać ze fajna zabawa
po 1 to jest mały turek
po 2 coś zajebał bo mu po rękach depcze
Widocznie fala napływowa jak u nas cyganie,,,
Jak by mi coś jakiś brudas podpierdolił też bym go napierdalał bo psy u nas huj by mu zrobili
Pewnie ten skuter podprowadził
po 2 coś zajebał bo mu po rękach depcze
Widocznie fala napływowa jak u nas cyganie,,,
Jak by mi coś jakiś brudas podpierdolił też bym go napierdalał bo psy u nas huj by mu zrobili
Pewnie ten skuter podprowadził
Lnkk napisał/a:
Jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa?
Miałem udane dzieciństwo ale nie każdy takie ma....skoro nie czaisz tematu to nie komentuj. Sadistic sadisticiem, ale dzieci nie są niczemu winne. To że kradnie jest spowodowane zachowanie dorosłych z jego otoczenia. Turek, chińczyk, rumun kto by to nie był to tylko dziecko i robi to bo przykład leci z góry.
Wszyscy piszecie że coś tam ....Może jest tak że mały jest zmuszony do kradzieży {o ile o to chodzi} Nie przyniesiesz nic kula w łeb a warto by jeszcze pomyśleć czy taki mały człowiek może się sprzeciwić lub mieć swoje zdanie ,jest od małego uczony takiego postępowania i to raczej nie jego wina że kradnie tylko dorośli go tego nauczyli .
Zwykle insynuacje. Rownie dobrze moglo byc tak:
Dzieciak zakosil pomarancze ze straganu po czym zaczal uciekac nagle wpada na czlonka gangu Yakuzy ktory przyjechal do Chin w interesach. Pomarancza pod wplywem uderzenia uronila kilka kropli na szpanerska kurtke wiec mafiozo pokazal malolatowi jak ciezko sie pierze taki rarytas.
Dzieciak zakosil pomarancze ze straganu po czym zaczal uciekac nagle wpada na czlonka gangu Yakuzy ktory przyjechal do Chin w interesach. Pomarancza pod wplywem uderzenia uronila kilka kropli na szpanerska kurtke wiec mafiozo pokazal malolatowi jak ciezko sie pierze taki rarytas.
Rozpierdala mnie nastepujące stwierdzenie: "a jakbyś to ty sie urodził biedny/bogaty/uposledzony/w chinach/w polsce/wstaw jeden chuj co".
Prywatnie jebie mnie to ze go tam kopią czy co. Jak mnie ktoś kiedyś bedzie kopał to nie oczekuje od nikogo wspołczucia. I ten chłopaczek nie uraczy go również ode mnie. Bo jego zycie mnie nie interesuje.Tak jak nie interesuje mnie obóz pracy w chinach. Rodziny ofiar tego zjeba który strzelał jako policjant. Nie dotyczy to mnie. Jednak kiedy MNIE dotknie jakaś tragedia, również nie oczekuje ŻADNEGO zainteresowania jakichkolwiek osób. Radzę wam zmienić postrzeganie świata.
Prywatnie jebie mnie to ze go tam kopią czy co. Jak mnie ktoś kiedyś bedzie kopał to nie oczekuje od nikogo wspołczucia. I ten chłopaczek nie uraczy go również ode mnie. Bo jego zycie mnie nie interesuje.Tak jak nie interesuje mnie obóz pracy w chinach. Rodziny ofiar tego zjeba który strzelał jako policjant. Nie dotyczy to mnie. Jednak kiedy MNIE dotknie jakaś tragedia, również nie oczekuje ŻADNEGO zainteresowania jakichkolwiek osób. Radzę wam zmienić postrzeganie świata.
Uwielbiam takich kozaków w pedalskich niebieskich bucikach, okazujących swoja wyższość w jedyny możliwy dla nich sposób, na słabszych
Swoją droga, myślałem, że to nasze społeczeństwo jest najgorsze...
Swoją droga, myślałem, że to nasze społeczeństwo jest najgorsze...
Widać, że starzy dojrzali ludzie, a tacy popierdoleni... Kurwa jak ja nienawidzę Chin, i Korei Północnej, jebane zwierzęta (chociaż nie, zwierzęta mają więcej uczuć i rozumu.)
Może dostanie mi się od tych "prawdziwych" sadoli, ale nie nawidzę widoku krzywdzonych dzieci i zwierząt, wszystko inne zniosę, ale taki widok mnie dobija po całości.
P.S Jeżeli macie pisać komentarze że nie nadaję się na sadistica, to możecie sobie darować
Może dostanie mi się od tych "prawdziwych" sadoli, ale nie nawidzę widoku krzywdzonych dzieci i zwierząt, wszystko inne zniosę, ale taki widok mnie dobija po całości.
P.S Jeżeli macie pisać komentarze że nie nadaję się na sadistica, to możecie sobie darować
@Basika063 ostatnie zdjęcie nie jest z obozu pracy, ale z egzekucji. W chinach w ten sposób wykonuje się karę smierci, którą w pewnym stopniu popieram. Dla człowieka, który zabił innego człowieka bez przyczyny lub pod wpływem emocji jedyną karą jest śmierć. Degeneratów nie można trzymać w społeczeństwie, a filmik z tym niby obozem widziałem. Zapewniam, z obozem nie miało to nic wspólnego. Było to więzienie dla ludzi skazanych na śmierć. Podpisywali oni mase papierków, rodzina, o ile taka była, dostawała rachunek za zużytą amunicję, a więźniów prowadzono do grupy egzekucyjnej. Dwóch Chińczyków trzyma więźnia za ręce odwracając się do niego plecami, a ten trzeci strzela bodaj dwoma pociskami.
zajebać tych jebanych żółtków co tego dzieciaka ruszyli... pieprzone nieroby...
To nie tak do końca jest - tak się tam traktuje mały złodziei. Krzywdy mu nie zrobią, ale odpowiednio nastraszą i następnym razem pomyśli 1000x niż znowu coś zrobi. Jeżeli uważacie, że to źle, że tak się karze, to popatrzcie chociażby na naszą "niestresowo" chowaną młodzieć. Pozdrawiam.
wielka yakuza kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów